کاملا طبیعی عزیزمایشالا بسلامتی به دنیا کلی اذیتت میکنه😁بچم تازه بعد کلی اذیت خوابید
الهی فداش بشم 🥺😍قدرشو بدون من الان واسه این بلوبری که تو شکممه اینقدر غصه خوردم و گریه کردم حاضرم خدا با من هرکاری کنه ولی با بچم منو امتحان نکنه 😭برام دعا کن دارم میشم هفت هفته یک روزه م مونده هفته بعد سونو دارم بازم دعا کن که قلبش تشکیل شده باشه 🥲🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس یعنی اشکال نداره فتال پل بدون ضربان قلب باشه 🥲🥰😍🥺ذوق مرگ ترینم🥺🙏😭
اره عزیزم اشکال نداره
فقط اینکه به نظرم عجله نکن و زود نرو هرچی میتونی صبر کن بعد برو که انشاالله ضربان قلب قوی تر باشه که اگه دستگاه خطا داره احتمال خطا کم بشع و قلب واضح شنیده بشه
به حرف دکترا هم توجه نکن اونا خیلییییی میترسونن آدمو چون خودم زخم خوردم ازشون میگما و خیلی هم بی اعتماد شدم بهشون احساس میکنم عادت کردن هرچیدلشون میخواد بگن و اصلنم مهم نباشه که زن حامله چی میکشه استرس میگیره میترسه یا هرچیز دیگه ای
خلاصه که به خدا توکل کن و به صد در صد حرف دکترا هم گوش نکن استرس به خودت راه نده انشاالله خدا خودش نی نی تو حفظ میکنه و به سلامت میاد بغلت❤️