2777
2789
عنوان

سونوگرافی در هفته شیش بارداری و رویت فتال پل بدون ضربان قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 22 پست
کاملا طبیعی عزیزمایشالا بسلامتی به دنیا کلی اذیتت میکنه😁بچم تازه بعد کلی اذیت خوابید

الهی فداش بشم 🥺😍قدرشو بدون من الان واسه این بلوبری که تو شکممه اینقدر غصه خوردم و گریه کردم حاضرم خدا با من هرکاری کنه ولی با بچم منو امتحان نکنه 😭برام دعا کن دارم میشم هفت هفته یک روزه م مونده هفته بعد سونو دارم بازم دعا کن که قلبش تشکیل شده باشه 🥲🙏

الهی فداش بشم 🥺😍قدرشو بدون من الان واسه این بلوبری که تو شکممه اینقدر غصه خوردم و گریه کردم حاضرم ...

قربان محبتت💖

اصلا ناراحتی نکنید به جنین منتقل میشه، ایشالا به لطف خدا بزودی خبرهای خوش میشنویدو چشمت روشن میشه😊💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس یعنی اشکال نداره فتال پل بدون ضربان قلب باشه 🥲🥰😍🥺ذوق مرگ ترینم🥺🙏😭

اره عزیزم اشکال نداره 

فقط اینکه به نظرم عجله نکن و زود نرو هرچی میتونی صبر کن بعد برو که انشاالله ضربان قلب قوی تر باشه که اگه دستگاه خطا داره احتمال خطا کم بشع و قلب واضح شنیده بشه

به حرف دکترا هم توجه نکن اونا خیلییییی میترسونن آدمو چون خودم زخم خوردم ازشون میگما و خیلی هم بی اعتماد شدم بهشون احساس میکنم عادت کردن هرچیدلشون میخواد بگن و اصلنم مهم نباشه که زن حامله چی میکشه استرس میگیره میترسه یا هرچیز دیگه ای  

خلاصه که به خدا توکل کن و به صد در صد حرف دکترا هم گوش نکن استرس به خودت راه نده انشاالله خدا خودش نی نی تو حفظ میکنه و به سلامت میاد بغلت❤️

اره عزیزم اشکال نداره فقط اینکه به نظرم عجله نکن و زود نرو هرچی میتونی صبر کن بعد برو که انشاالله ضر ...

بنظرم چون فتال پل تشکیل شده هست هفته و دوروز خوب باشه برای سونو مجدد 

ایشالا برم و با خبر خوب برگردم 🙏 برام دعا کن مهربون,♥️

دکتر هم چیز بدی نگفت فقط گفت کوچیکه ضربان قلبش دیده نمیشه بدو ۱۰الی ۱۴روز دیگ بیا 

ایشالا این سری میرم صداشم میشنومممم😍😍😍🙏🙏🙏

بنظرم چون فتال پل تشکیل شده هست هفته و دوروز خوب باشه برای سونو مجدد ایشالا برم و با خبر خوب برگردم ...

هرجور صلاح میدونی عزیزم

آهان آخه دکتر من خیلی منو ترسوند فکر کردم دکتر شما هم همینطور بوده حالا بهت نمیگم چیا گفت چون خانم باردار روحیه اش حساس میشه 

ولی خدا خیر بده دکترتو که خیلی خوب گفته خداییش دکتر شما کجا و دکتر من کجا 

انشاالله که خبرای خوب بیاری برامون عزیزم 💖🌹

و دای فندقتو بشنوی و از ته دل آرامش بگیری😍