2777
2789
عنوان

نخابیدن بچه درشب

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 61 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سرما هم بخوره خیلی کم داروهاشو میدم کوتاه. برای بی خوابی دارو ندید. روز خسته ش کنین و با بی رحمی ...

حتما همش خونه میمونه. صبح و بعد از ظهر بیرون ببرین یک ساعت. ما دو سالشه هر روز بردیمش تا الان 

عزيزم من جايي خوندم خونه رو بايد كاملا تاريك و ساكت كنين و شرايط خواب رو فراهم كنين حتي اگه نخوابيد ...

همه ی اینکارارومیکنم بی قراری نمیکنه راه میره بازی میکنه

اره بهتره گرونه ولی هم برا خواب هم هوش هم بچه هایی که زیادی فعالن آروم میکنه

وای من اصن پولش واسم مهم نیس فقط دوسه روز بخابه منم بخابم فردا از دکترش میپرسم 

🤕دیشب تا۶صبح بیدار بود الانم داره از درو دیوار بالا میره🤕عزیزم کوچولوت غذا میخوره؟یه ماهه غذاهم نم ...

ای روله

چقدر درکت کردم و دلم خواست یه جوری کمکت کنم

فقط اینو بدون که تنها نیستی

بچه من ۴ سالشه ، الام یه نوزاد دوماهه دارم

همه حرفاتو زندگی کردم

بچه اولم بی نهایت کم خواب و بد خوابه غذا نمیخوره مدام تو چالشم 

این وسط درس هم دارم

خونه ، شوهر ، درس ، مهمون و .... 

خدا رو ماها یه جور دیگه حساب کرده انگار

ما میتونیم عزیزم ، قوی تر از این حرفاییم

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
ای رولهچقدر درکت کردم و دلم خواست یه جوری کمکت کنمفقط اینو بدون که تنها نیستیبچه من ۴ سالشه ، الام ی ...

وای عزیزم تو بادوتابچه چقدر اذیت میشه واقعا یکیشم خیلی سخته منم میخام درسمو ادامه بدم ولی هنوز جرات نکردم شروع کنم شاید ازبهمن شروع کنم

وای نده ممنوعه الان از اینترنت دیدم

اره عزیزم قبلا تو نی نی سایت دیدم سرچ کردم دیدم ممنوعه کلا بدون مشورت پرشکشم چیزی بهش نمیدم آخرین بارم دکترش کلا ناامیدم کرد گفت بچت کم خابه کاریش نمیشه کرد گفتم شاید تجربی بتونم کاری کنم

وای عزیزم تو بادوتابچه چقدر اذیت میشه واقعا یکیشم خیلی سخته منم میخام درسمو ادامه بدم ولی هنوز جرات ...

من وقتی ارشد ثبت نام کردم باردار نبودم که ! خدا بهم هدیه داد و غافلگیر شدم

گفتم حالا کنکورو میدم اگه قبول شدم یه فکری میکنم از کجا معلوم قبول شم هیچی نخوندم و ....

قبول شدم😐

فکرشم نمیکردم !!

وگرنه با یه دست نمیشه چند تا هندونه رو برداشت

واقعا فشار رومه

واقعا دارم کم میارم

تازه دانشگاهم یه شهر دیگه اس

خلاصه خواهر هرکیو بگیری کلی مسئولیت و سختی و گرفتاری داره

سخت نگیر زندگی رو

بچه من سالای اول و دوم خیلی بدتر بود ، یک ساعت خواب پت سر هم نداشت ، چه روز چه شب ! الان تو دو سال اخیر کمی بهتر شده حد اقل شبو تا صب میخوابه دیگه خواب روز نداره کلا ولی اخر شب میخوابه صبح زود بیدار میشه همینم خدارو شکر میکنم

باید قلق شو به دست بیاری ، برای کارای خونه هم ببین کسی هست بیاد یکی دو ساعت بچه رو نگه داره کاراتو بکنی

از هرکی میتونی کمک بگیر اینو از تجربه میگم بهت

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
🤕دیشب تا۶صبح بیدار بود الانم داره از درو دیوار بالا میره🤕عزیزم کوچولوت غذا میخوره؟یه ماهه غذاهم نم ...

احتمالا داره دندون در میاره ...بچه من کلا بد غذا هست و کمبود وزن داره تولد یکسالگیش بردم ۸۴۰۰ بود به بد بختی دو‌قاشق غذا میدم