2777
2789
عنوان

نخابیدن بچه درشب

660 بازدید | 61 پست

خانوما بچم دوهفته دیگه یکساله میشه ولی شبانمیخابه یا دوسه ساعت میخابه بیدار میشه حتی توروزم زیاد نمیخابه چیکارکنم شبا بخابه🤕🤕واقعا بیخابی داره اذیتم میکنه

استامینوفن بهش شبها بده تا بخوابه چند روز بده تا عادت کنه شب هابخوابه

استامینوفن سیتریزین بیبی سد هیدروکسی زین این چهارتارو دکتر داد هیچکدوم بیشتر از یه شب تاثیر نداشته🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استامینوفن سیتریزین بیبی سد هیدروکسی زین این چهارتارو دکتر داد هیچکدوم بیشتر از یه شب تاثیر نداشته🤕

وااای خدای من ...دلم برات سوخت خیلی سخته منم دخترم یکسال و پانزده روزش هست واقعا درکت میکنم 

بچه‌ی منم ۱۳ ماهشه وضع منم همینه اصلا خواب درستی ندارم همش خسته هستمروزا که می‌خوابه هم خوابش خیلی س ...

وای منم تواتاق خودش میخابونمش صدای سفیدم میزارم ولی یه بشقاب بشورم بیدار میشه نه میتونم بخابم نه میتونم کارامو بکنم خیلی خستم

وااای خدای من ...دلم برات سوخت خیلی سخته منم دخترم یکسال و پانزده روزش هست واقعا درکت میکنم

🤕دیشب تا۶صبح بیدار بود الانم داره از درو دیوار بالا میره🤕

عزیزم کوچولوت غذا میخوره؟یه ماهه غذاهم نمیخوره هیچی وزن اضافه نکرده الانم که دوروزه اسهال داره نمیدونم حرص چیوبخورم

وای منم تواتاق خودش میخابونمش صدای سفیدم میزارم ولی یه بشقاب بشورم بیدار میشه نه میتونم بخابم نه میت ...

تازه شبا دم به دقیقه که بیدار میشه با بغل کردن نمیخوابه حتما باید سینه امو بگیره 

سینه ام از بس مک میزنه میسوزه بعضی شبا  تعادلم رو از دست میدم از بی خوابی 

از ته قلبم درکت میکنم

تازه شبا دم به دقیقه که بیدار میشه با بغل کردن نمیخوابه حتما باید سینه امو بگیره سینه ام از بس مک می ...

منم خیلی تلاش کردم شیرشبو قطع کنم شاید خابش بهتر شه ولی اصلا موفق نبودم خداکنه زودتر ازاین دوره بگذریم بیخابی خیلی بده🤕

🤕دیشب تا۶صبح بیدار بود الانم داره از درو دیوار بالا میره🤕عزیزم کوچولوت غذا میخوره؟یه ماهه غذاهم نم ...

کم خونی نداره؟

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲