2777
2789
عنوان

سلام یا صاحب الزمان🌸♡

38 بازدید | 5 پست

✧ ﷽ ✧

سلام پدر مهربانم،

مهدے جان

🌸 رسیدن به تو با چسبیدن به دنیا نمی‌سازد. 

یا تو یا دنیا. 

انتخاب با ماست. 

🌸 تا امروز ما نتوانسته‌ایم از دنیا دست برداریم که به تو نرسیده‌ایم و آیا معلوم است کی از بند اسارت دنیا خلاص خواهیم شد؟ 

🌸 محبت دنیا چنان شیرین است که نمی‌شود از آن دل کند؟ 

یا ما خیلی ضعیفیم که در برابر دنیا زانوانمان سست می‌شود؟ 

یا هر دو؟

🌸 دنیا همین طور روز به روز شیرین‌تر می‌شود برایمان یا روزی خواهد رسید که طعم دنیا برایمان تکراری شود و از آن خسته شویم؟ 

ما هر روز ضعیف‌تر می‌شویم یا روزی خواهد رسید که توان مبارزه با محبت دنیا را پیدا کنیم؟

🌸 اگر قبل از آن که عشق تو ما را ببرد، 

دنیا ما را با خودش بُرد، 

چه خاکی باید به سر بریزیم و اگر ما را با محبت دنیا دفن کردند، 

با ابدیتِ به فنارفته‌مان چه کار باید بکنیم؟

🌸 آخرش می‌ترسم دیر شود و مرگ بیاید و در حالی که در آغوش دنیا هستم جان مرا بگیرد. 

🌸 و حالا تو بگو من بیچاره که آرزو دارم در مقابل چشمان تو و برای تو در خون خویش غوطه بخورم، 

با چنین عاقبت شومی چه کار کنم؟ 

به دادم برس امام مهربانم

وقتت بخیر فریادرس بیچاره‌ها🌸

📌محسن‌عباسی‌ ولدی

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اگه یکی همه جوره ساپورتم میکرد و ثروت مردمشو کاملا خرجم میکرد ، خیرکم و اجرکم رو کاملا درش می‌دیدم 

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)