2777
2789
عنوان

دخترم کلاس اوله تو مدرسه زیاد دسشویی میره

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 42 پست
اره دقیقا درسته .🤢🤢

من خیلی وسواس دارم کلا حالم بد میشه از این مورد ها حتی مهمونی هم برم نمیرم دستشویی اونا استفاده کنم 

کلی شهریه میگیرن و اینا آخرش هم اصلا به محیط مدرسه نمیرسن حیاطش انگار مخروبس آدم می‌ترسه بره زنگ‌ تفریح تو حیاط و دستشویی ها پسر پیدا میکنن

اگه شرایط مالیش داری ببر غیر انتفاعی خوب که تمیز باشه تو که پول میدی یه جا خوب ببر بچه دو روز دیگه ب ...

مشکل مالی اصلا ندارم از غیرانتفاعی خوشم‌نمیاد 

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی وسواس دارم کلا حالم بد میشه از این مورد ها حتی مهمونی هم برم نمیرم دستشویی اونا استفاده کنم ...

واقعا؟ چقد بد

نری ها یه دفعه دسشویی باشی پسره بیاد حمله کنه چیکار میخایی کنی  

من خودم مادرم دانش آموز دارم  اینجوری آدم فقط استرس میکشه وای بچم چی شد .

برید به اولیا تون  بگید اعتراض کنید 

برید آموزشو پرورش.  اومد و دو روز بعد پسرا یه بلایی سرتون آوردن کی جواب میده جبران ناپذیره. فقط بلدن پول بگیرن

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
من خیلی وسواس دارم کلا حالم بد میشه از این مورد ها حتی مهمونی هم برم نمیرم دستشویی اونا استفاده کنم ...

دخبر من می‌گفت تو مدرسه فلان یکی از مدرسه های محلمون 

بمچه ها میگن جنین مرده پیدا شده 😵‍💫

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
واقعا؟ چقد بد نری ها یه دفعه دسشویی باشی پسره بیاد حمله کنه چیکار میخایی کنی من خودم مادرم دانش آمو ...

بخاطر همین جرعت نمیکنم برم 

بخدا اگه دروغ بگم امروز یه پسره صورتش رو پوشونده بود وایساده بود رو دیوار مدرسه پرید تو حیاط تا مارو دید فرار کرد از دیوار 

بخاطر همین جرعت نمیکنم برم بخدا اگه دروغ بگم امروز یه پسره صورتش رو پوشونده بود وایساده بود رو دیوار ...

یاحسین میان چیکار 

یه چاقوی میوه خوری با خودت ببر برای دفاع

اون که تو مدرسه هست تو آزمایشگاه پره جنین هست

آزمایش گاه نه 

دستشویی

من که چیزی نمی‌برم ولی همکلاسی هام قمه و چاقو تو کیف هاشون دارن باهاشون دعوا کنی در میارن

با اونا کاری نداشته باش وحشی هستن 

چقد مدرستون اوضاعش بده 

تو ببربرای دفاع یه موقع پسرا کاری نکنن

نه ما طبقه سومیم پسرا با ما کار ندارن

عه اینجوری خوبه برای دستشویی گفتم