2777
2789
عنوان

دخترم کلاس اوله تو مدرسه زیاد دسشویی میره

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 42 پست
خب تشنه میشه نمیشه آب نخوره که بگو بره شلوارشو و استینه دستشویی تا بزنه بالا بره

بهش گفتم تمیزه خودش ولی امروز میگفت کل دسشویا کثیف بودن

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مدارس دولتی همینجوری هستن ببخشیدا دستشویی رو آب نمیگیرن  مدفوع رو نمیشورن 

شلنگ رو میندازن زمین

شلنگ رو میندازن تو چاه دوباره درمیارن میزارن سر جاش کلی باکتری و... میگیره استفاده کني کارت تمومه

بنظرم به فکر ی مدرسه درست باش

دخترم من صبح میرفت دستشویی زباد آب و اینا نمی‌خورد ظهر میرفت

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
من یازده ساله دانش آموزم یکبار تاحالا دستشویی مدرسه پامو نزاشتم انقد کثیفه و لجنه انقد میکروب داره ی ...

فک کنم دستشویی مسافر خونه که از هتل سطحش پایین تره تمیز تر مدرسه هست 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
مدارس دولتی همینجوری هستن ببخشیدا دستشویی رو آب نمیگیرن مدفوع رو نمیشورن شلنگ رو میندازن زمین شلنگ ...

مدرسه غیر انتفاعی رفتم یه طبقه بود تو تا اتاق داشت اون نزدیکمون بود 

مدرسه غیر انتفاعی رفتم یه طبقه بود تو تا اتاق داشت اون نزدیکمون بود

غیر انتفاعی میره؟ 

چرا

یکی از آشناها می‌گفت بچم خیلی آب میخورد بردش دکتر 

دکتر گفته آب بد نیست خوبه ولی آزمایش ک براش نوشته قند داشته بچه الانم یه دکتر ببری بد نیس

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
فک کنم دستشویی مسافر خونه که از هتل سطحش پایین تره تمیز تر مدرسه هست

بخدا انقد کثیفه نوار بهداشتی های خونی رو میچسبونن به دیوار تو سطل میندازن مایع دستشویی نداره بو میده و هزار تا مورد دیگه 

تازه مدرسه ی خوبی هم هست مثلا ولی اصلا امکانات بهداشتی درست ندارن 

بخدا انقد کثیفه نوار بهداشتی های خونی رو میچسبونن به دیوار تو سطل میندازن مایع دستشویی نداره بو میده ...

اره دقیقا درسته .

🤢🤢

یکی از آشناها می‌گفت بچم خیلی آب میخورد بردش دکتر دکتر گفته آب بد نیست خوبه ولی آزمایش ک براش نوشته ...

دو هفته پیش آزمایش داد خداروشکر مشکلی نداشت

توی۱۲ساله مدرسه م و۴سال کارشناسیم حتی یبارم دستشوییای مدرسه و دانشگاه نرفتم چون کثیف بودن.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
کجا ببرم

اگه شرایط مالیش داری ببر غیر انتفاعی خوب که تمیز باشه تو که پول میدی یه جا خوب ببر بچه دو روز دیگه باکتری و اینا نگیره 

2810