2777
2789

جفتمون معلمیم من معلم ابتدایی ام اون متوسطه

هر چی بهش میگم این رعب و وحشتی که موقع درس پرسیدن به بچه وارد می کنی از درس متنفرش می کنی اما زیر بار نمیره ، بعد که بچه صداش درمیاد دیگه حنای شوهرم براش رنگی نداره شوهرم میگه تو هم بیا کمک من از موضع من دفاع کن ! منم از بیخ با روشش مخالفم!

امشب جلو بچه به من میگه اصلا درس بچه به تو ربطی نداره دخالت نکن به جز ریاضی !

میگم رو چه حسابی فکر می کنی تو باید برای حوزه اختیاراتم برای بچه م تصمیم بگیری ؟ میگه چون من مرد خونه م و بابای این بچه م من براش تصمیم می گیرم .

منم گفتم از این به بعد اصلا هیچ کاری به درس بچه ندارم حالا که تو باباشی و برای اون و من تعیین تکلیف می کنی.

...

من زبونم به اندازه کافی درازه و جواب های متنوع براش توی آستینم دارم و زورش به زبونم نمی رسه .

ولی دوست دارم ببینم اگه شوهر شما این برخورد و روش رو داشت چه برخوردی داشتید ؟

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من خودمم دانش آموزم با اینکه بم سخت نمیگیرن از دست معلما دیوونه شدم

خداییش یکی مثل همسر من دانش آموزا رو عقده ای می کنن 

اول که این مکالمه جلوی بچه خودش اشتباه محضه . چون بچه عدم هماهنگی پدر مادرشو می بینه و سو استفاده میکنه .

دوم این که اوضاع درسی بچه چه جوره ؟ ضعیفه یا خودش میخونه ؟ 

سوم این که ایا لحن پدر چون جدی میشه زمان درس بچه حس بدی داره یا کلا پدر خشنیه ؟ مثلا من وقتی خیلی دقت میکنم لحن صحبتم دعوایی میشه . مخصوصا موقع ریاضی بچه ها دلشون میشکنه سعی میکنم با حرف درستش کنم دیگه خودشون سر به سرم میذارن بابت این موضوع

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خداییش یکی مثل همسر من دانش آموزا رو عقده ای می کنن

دقیقا 

چ برسه ب اینکه همشون اینطوری بخوان رفتار کنن 

من ب شخصه هر روزم با گریه شروع و تموم میشه 

فقط امسال رو تموم کنم از شرشون خلاص میشم

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

من ک هنوز بچه ندارم ولی مطمئنم باباش ی دیکته هم بهش نمیگه در آینده🥴

اونجوریشم بده اینجوریشم همینطور

بچه ضجّه می زنه زیر دستش میگه تو کاریت نباشه !‌ خودشو توی بچگی دستشو گذاشتن توی کوره آتیش وقتی درس نخونده عقده ای شده هزاربار اون فامیل بیشعورشون رو که واسه درس خوندن اذیتش کرده نفرین کردم

وقتی پدرمادر معلم هستن وضع اینه برای بچه وای به حال خانواده ما که شکایت مارو میکردن به معلم ها واز اونا راهنمایی میخواستن😂😂😂

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
دقیقا چ برسه ب اینکه همشون اینطوری بخوان رفتار کنن من ب شخصه هر روزم با گریه شروع و تموم میشه فقط ام ...

چیکار میکنن مگه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
اینقدر اشتباه میکنه که نگو من بابام سر درس خوندن پدرمو دراورد همیشه یه گوشه از قلبم ازش ناراحتم

بچه م ازش می ترسه این ناراحتم می کنه از ترسش یه جوریه من که ازش دفاع می کنم بدتر می چسبه به باباش میدونه اگه من دفاع کنم اون سخت تر می گیره بهش .

نمی دونم . میخوام بی تفاوت باشم دیگه از بچه حمایتم نکنم تا بفهمه اگه همین یه ذره عطوفتم توی رابطه شون هست تاثیر منه که دارم فضا رو تلطیف می کنم . از اون طرف دلم برای بچه م میسوزه میگم گناه داره باباش اذیتش کنه منم هیچی نگم .

چیکار میکنن مگه

همش تخریب 

هرچی ام بخونیم باز میگن هیچی نمیخونید 

سرمون داد میزنن آبرو میبرن همش مارو با نمره میترسونن 

با نهایی و ..

تازه معلم تاریخ میگفت میخام هربار از اول بپرسم معلوم نیس چه فکری تو سرشه عفریته

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

اول که این مکالمه جلوی بچه خودش اشتباه محضه . چون بچه عدم هماهنگی پدر مادرشو می بینه و سو استفاده می ...

بله درسته اوایل یواشکی بهش می گفتم اما گوش نکرد یهو می بینم نشسته روی کمر بچه از پشت سر دست بچه رو داره با مداد فشار میده مجبورش میکنه مداد رو درست دست بگیره دیگه نمی تونم تحمل کنم صدای گریه بچه رو بشنوم .

آدم خشنی نیست اما گاهی جوگیر میشه ۳ ساعت با بچه ابتدایی مداوم می شینه سر درس و مشق بچه دیوونه میشه این ولش نمی کنه . چون معلم متوسطه هم هست مطالب اضافی بهش میگه بچه م مدرسه ش شاهده تمام درس هاش عالیه وگرنه نمی ذارن اونجا بمونه ولی این مثلا میخواد درسای دو سه پایه بالاتر رو به بچه یاد بده و همین اثر منفی داره روی ذهن این بچه .

سوال پرسیدنشم یه جوریه اگه یه سوالو اشتباه بگه با تحقیر باهاش حرف میزنه بچه استرس می گیره لجبازی می کنه اینم باز بدترش می کنه .

روشش مثل معلمای قدیمه الان روش تدریس ابتدایی دیگه سخنرانی نیست گاهی مجبور می کنه نیم ساعت بچه صاف بشینه تا این درباره ی فعل و فاعل و مفعول توضیح بده و ریشه عربی کلمات و صرف و نحو رو یاد بگیره بچه کلاس سوم !

دقیقا چ برسه ب اینکه همشون اینطوری بخوان رفتار کنن من ب شخصه هر روزم با گریه شروع و تموم میشه فقط ام ...

همیشه مدیرها از من صداشون درمیاد میگن بچه ها رو پررو می کنی . منم روش خاص خودمو دارم بچه ها دوستم دارن که درس میخونن گاهی من درس نمیدم خودشون میخونن . معلمای سختگیر هیچی حالیشون نیس فکر میکنن باید با چکش مطلب رو بکوبن توی سر دانش آموز . همینم هست روز به روز منفورتر میشن

2810