2777
2789
عنوان

چقدر بعضیا نفهم و بی درکن

117 بازدید | 15 پست

در رابطه با تاپیک اون مادری که گفت نوزادم داره گریه میکنه اومدم تو اتاق خودمم دارم گریه می کنم

بعضیا چقدر بیشعورن که سرزنشش کردن 

واقعا یا بچه داری نکردن یا از اونایی ان که بچشونو عمش انداختن سر این و اون و خودشون سختی نکشیدن

وگرنه میفهمیدن مادر نوزاد بودن چقدر سخته 

واقعا بعضی وقتا میرسی به آخر خط

من خودم بارها و بارها آرزوی مرگ کردم

مادر توی این وضعیت فقط همدلی و درک میخواد نه سرزنش و توهین

متاسفم براتون 

کارما جوابتونو میده حتما

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔

دقیقا بعضی ها فراموش میکنن مادر هم ادمه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا بعضی ها فراموش میکنن مادر هم ادمه

بله انتظار دارن خستگی ناپذیر باشه

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔

من نبودم تاپیکشون

اما توی این سایت از هر قشری از جامعه و هر سنی هستند

و همه ما اینو میدونیم

پس کسی که اونجور تاپیکی میزنه باید ذهنشو آماده دیدن هر نوع کامنتی بکنه چون طرز فکر ها با هم یکی نیست

🌷🌼🌷من بانو آرتمیس نیستم🌷🌼🌷                                             لطفا قبل از قضاوت به تاپیکم در این مورد سر بزنید🙏🙏🙏

من نخوندم اون تاپیکو...ولی دلم براش سوخت...بهتره چند وقت بره پیش مادرش....حتما خسته اس

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

دوست من، پسرش پیش دبستانیه، گفت ی مدت همش استرس جدایی از مامانش را داشته گربه می کرده 

می‌گفت منم دلم ریش میشد گریه م می‌گرفت 

یجاها هم می‌گفت از درماندگی و استیصال گریه میکردم چون هم پسرم اذیت می‌کرده برای مدرسه هم خودش خسته بوده کلا .

مادر هم آدمه چرا نباید گریه کنه بخاطر چیزهایی که بنظر ما خیلی شاید ساده بیان.اتفاقا باید آدم در شرایط قرار بگیره ببینه که همین آدم ها هم ممکنه گریه کنند 

من نبودم تاپیکشوناما توی این سایت از هر قشری از جامعه و هر سنی هستندو همه ما اینو میدونیمپس کسی که ا ...

حرفتون درسته ولی این خودمونیم ک فرهنگ رو میسازیم درسته ک تدریجیه ولی ساختنیه

دوست من، پسرش پیش دبستانیه، گفت ی مدت همش استرس جدایی از مامانش را داشته گربه می کرده می‌گفت منم دلم ...

بعضیا فک کرده بودن دیگه قراره بچه رو ول کنه تا از گریه خفه بشه 

ولی واقعا مادر هم به خلوت و آرامش نیاز داره 

در حد چند دقیقه

وای دقیقا یادم میاد یه شب پسرم انقدر گریه کرد کبود شد 

منم همراش نشستم گریه کردم عصبی شده بودم اونشب خونه بابام بودم یادم نمیره هیچ وقت بابام اومد بچرو با آرامش ازم گرفت انقدر دلشو ماساژ داد و راه بردش بچه آروم شد🥲

اگه اونجا سرزنشم میکردن مطمعنن یه بلایی سر خودم میاوردم

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

بله باید گوشزد کرد بهشون که این طرز فکر و رفتارشون غلطه

بعضیا فک کرده بودن دیگه قراره بچه رو ول کنه تا از گریه خفه بشه ولی واقعا مادر هم به خلوت و آرامش نیا ...

دقیقاً موافقم همراهی با مادر و نوزاد خیلی مهمه....

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

بله گلم🌼

اما در آخرش ما خیلی هنر کنیم فقط باعث تغییر مثبت در افکار و رفتار خودمون و خانواده خودمون بشیم

اما نمیتونیم جلوی افکار هزاران کاربر که نه میدونیم

چند سالشونه نه جنسیتشون چیه رو بگیریم

پس بهتره با نزدن اونجور تاپیک هایی برای خودمون

آشفتگی و

دغدغه های فکری بیشتری درست نکنیم🌷

🌷🌼🌷من بانو آرتمیس نیستم🌷🌼🌷                                             لطفا قبل از قضاوت به تاپیکم در این مورد سر بزنید🙏🙏🙏
بعضیا فک کرده بودن دیگه قراره بچه رو ول کنه تا از گریه خفه بشه ولی واقعا مادر هم به خلوت و آرامش نیا ...

دقیقا. 

اصلا تا خود مادر آرامش نداشته باشه چطور می‌تونه به بقیه منتقل کنه. مادره آدمیزاده از فولاد نیست ربات نیست که. 

خلاصه من معتقدم آدم الکی قضاوت کنه روزگار همچین توی مسیرش می‌ذاره همون حالتو که یادش بمونه الکی حرفی را نزنه وقتی در اون شرایط نیست .

بعضی ها فکر میکنند اینجا مجازی هست اشکال ندارد ولی اتفاقا ما آدم های واقعی پشت گوشی داریم مینویسیم پس اگر دلی بشکنیم ب ناحق ، قطعا خدا حواسش هست 

دقیقا. اصلا تا خود مادر آرامش نداشته باشه چطور می‌تونه به بقیه منتقل کنه. مادره آدمیزاده از فولاد نی ...

بله اتفاقا یکی از اونایی که خیلی بد توهین کرد بهش خودش حامله بود 

چطور نمیترسن از اینکه سر خودشون بیاد

2810