2777
2789
عنوان

کیا بچشون تو پیش دبستانی چیزی یاد نمیگرفت❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 33 پست
اگه خودم باهاش کار نمیکردم که اصلا این تاپیکو نمیزدم. خدایی از کجا فهمیدی اینو گفتی

ناراحت نشو من فقط تجربه خودمو گفتم چون تو اطرافیان دخترعمم فقط پیش میره و شعر اینابلد نبود ودلیلشم خب کم کاری عمم بود بخاطر اون گفتم علم غیب نداشتم که شما کارهم میکنید بازیادنمیگیره!

خب چیشد بالاخره تو پیش دبستانیش هیجی یاد نمیگرفت؟

چرا یاد می‌گرفت ولی شب دوباره تو خونه من باهاش تمرین میکردم نگران نباشید من تابستون کلاس خصوصی هم بردمش باهاش تا حدودی نشانه و اعداد رو کار کرد 

میگم که الان نمیشه نظر داد ولی در کل تا الان راضی بودم 

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟؟؟؟                به کجا میروم آخر ننمایی وطنم                          خداوندا مرا آن ده که آن به  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ناراحت نشو من فقط تجربه خودمو گفتم چون تو اطرافیان دخترعمم فقط پیش میره و شعر اینابلد نبود ودلیلشم خ ...

من خیلی باهاش تمرین میکنم یاد نمیگیره میزنمش عذاب وجدان میگیرم خودمو فحش میدم

برام صلوات میفرستین
من خیلی باهاش تمرین میکنم یاد نمیگیره میزنمش عذاب وجدان میگیرم خودمو فحش میدم

عزیزم با زدن که یادنمیگیره قربونت برم

توفک کن آشپزست خوب نیس مامانت میادیادت بده با زدن

بدتر از آشپزی نفرت پیدامیکنی

هنوز بچس سخت نگیر یکی حفظیاتش خوبه یکی معادلاتش خوبه شاید بچه تو در آینده ریاضیش عالیه یا شاید یه نقاش خوب بشه هرکی تویه چیزی استعداد داره

اگر قرارباشه هنه بچه ها قطاروار حفظیات عالی باشه درآینده کلی کشور به مشکل میخوره سخت نگیربهش 

2805