2777
2789
عنوان

کسایی که باردارن لطفا بیان🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 27 پست
خوب طبیعیه همه اوایل این درد رو دارن فقط اگه میخوای بارداریت خوب پیش بره اصلا استرس نداشته باش که خ ...

قربونت بشم عزیزم باشه سعی میکنم استرسو دور کنم از خودم،لطفا دعا کن بارداری خوب پیش بره بچه م سالم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه عزیزم لطفا دعا کن سالم باشه من پنج سال منتظر بودم🥺

ایشالاخدانگهش داره بسپربه خانم فاطمه ی زهرامنم بعداز۵سال باردارشدمه سپردم به خودش خداروشکرتاحالاخوب پیش رفته

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
ایشالاخدانگهش داره بسپربه خانم فاطمه ی زهرامنم بعداز۵سال باردارشدمه سپردم به خودش خداروشکرتاحالاخوب ...

ان شاءالله که خداجون دوتامونو کمک کنه،الان چندماهته

عزیزمم یه سری درد ها هفته های اول طبیعیه ...اما اگه لکه بینی قرمز داشتی یا درد شدید کمر و شکم خدایی نکرده حتما به دکترت اطلاع بده ... سه ماه اول استراحت کن زیاد

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 
عزیزمم یه سری درد ها هفته های اول طبیعیه ...اما اگه لکه بینی قرمز داشتی یا درد شدید کمر و شکم خدایی ...

اميدوارم که دردهای منم طبیعیه جانم،چشم گلم استراحت میکنم اصلا تکون نمیخورم چندروزه😅

عزیزممم،خدا ان شاءالله صحیح و سالم بده بغلت

فدات ایشالانی نی شماهم سالم باشه فقط تاکیدمیکنم مثبت فک کن وبه خودت شوک نده من روزی بودکه خونریزی شدیدداشتم وتاصبح خواب به چشمم نرفت گفتم همه چی تمومه ولی بازم به خودم دلداری میدادم میگفتم این بچه سهم من اززندگیه فرداش رفتم سونوسالم بودخواهش میکنم توهم محکم باش فقط منوشمامیفهمیم این مسیرچقدسختی داره پس بایدقوی باشیم

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
فدات ایشالانی نی شماهم سالم باشه فقط تاکیدمیکنم مثبت فک کن وبه خودت شوک نده من روزی بودکه خونریزی شد ...

چشم عزیزم مرسی که گفتی😭این معجزه ی خدا بود مطمئنم ازم نمیگیردش