2777
2789
عنوان

این چه بلای اسمونی بود نازل شد رو سر من

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین مو رو هر چی بشوری چرب تر میشه..

چون غده های چربی سطح پوست تحریک میشن..

وقتهایی که جایی نمیری لازم نیس بشوری.به مدت کمتر بشور ببین چجوری میشه

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
بعد ریزش داری نه من شونه میکنم یاخیلی آروم دست میکشم میریزه قبلامحکمم یکی موهام میکشید یدونشم درنمیو ...

من روزی ده بیستا دارم اگه هی موهامو بتکونم 

کاش منم سنگدل بودم    کاربر اقا👍💙
شما تاثیری دیدی؟؟ بعد غدد بهتره یا پوست مو؟

مشکل هورمونی باشه بله ازمایش نشون میده دارو میخوری حل میشه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
تو ناراحت نیستی دکتر رفتی ؟

نه دکتر نرفتم چون میدونم بی فایده اس خیلی ها رو دیدم رفتن و نتیجه نگرفتن منم واقعیتش دیگه پیگیر نشدم 

گفتم فقط دارم مولتی ویتامین میخورم ک حداقل جلوگیری بشه از ریزش

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

این رو متخصص مو تشخیص میده یا غدد؟

هردوشون باید بخواید براتون ازمایش بنویسن ولی غدد بهتره

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️