2777
2789

با کسی ازدواج کردم که قرار بود یه سال بعد ازدواج مستقل بشیم و خونه جدا داشته باشیم بعد زدن زیر قولش و الان ۴ ساله با خانواده شوهرم زندگی میکنیم و هزارتا بلا سرم اوردن وچندین بار سر غذا و اینا دعوامون شد 

بعد  شوهرم اکثر اوقات با رفیقاشه یا سرکاره منم مجبورم بیام خونه مامانم اینا  اینجا هم منت گذاشتن سرم چون زیادی میام  و بشدت بازم سر غذا خوردمون  متعصب شد (منظورم منو  بچم)

حالا بحث فقد بحث غذا نیست کلا بحث ارامش  مثلا  هر دو جا اصلا ارامش نداریم  حتا  مثل موقع خوابوندن دخترم اینقد سر و صدا میکنن که بیدار میشه و کسی هم مراعات نمیکنه   یا هی سر بچم داد میزنه  و من اگه چیزی بگم دعوا میشه 

از ه طرف شوهرم مامایی وبچه ننه ی و هرچی پول جمع میکنه میده خانوادش  

و در هردو جا منظورم خونه مادرم و مادرشوهرم توقع دارن باید دیگه نوکری کنم و یه دقیقه هم نشیم

و خیلی چیزها دیگه واقعا  نمیدونم چکار کنم کاش خدا یه نظری کنه به حال من  من چیزی خاصی نمیخام فقد میخام  عین مردم زندگی میکنم بخدا حاظرم برم خونه ۴۰ متری  رهن فقد مستقل بشم عین مردم ومنت سرم نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی شما حتی یه اتاق کوچیک نداری تو اون خونه ک خودت اشپزی کن بچتم همون حا بخوابونی ؟با این چیزی ک از ...

چرا اتاق کوچک دارم ولی خب  مادرشوهرم نمیزاره اشپزی کنم  میترسه شوهرم سمتم بیاد  و مثل قبل براشون خرج نکنه 

چرا اتاق کوچک دارم ولی خب مادرشوهرم نمیزاره اشپزی کنم میترسه شوهرم سمتم بیاد و مثل قبل براشون خرج ...

نمیزاره یعنی چی ؟

یه ذره سفت بگیر نترس بزار دعوا مرافه بشه از دستت خسته بشن خودشون به شوهرت میگن ببرش به خونه دیگ 

رسما ازت سو استفاده میکنن معلومه نمیزارن مستقل بشی 

از اتاقت بیرون نیا با دخترت همونجا باش 

یه گازم بگیر همونجا اشپزی کن 

مستقل شو 

نمیزاره یعنی چی ؟یه ذره سفت بگیر نترس بزار دعوا مرافه بشه از دستت خسته بشن خودشون به شوهرت میگن ببرش ...

اگه اینکارو بکنم مادرشوهرم  شوهرم یه جوری پر میکنه میندازه سر من و حتا بهش میگه طلاقش بده اونم همینکارو میکنه قطعا

اگه اینکارو بکنم مادرشوهرم شوهرم یه جوری پر میکنه میندازه سر من و حتا بهش میگه طلاقش بده اونم همینک ...

اگر شوهرت درخواست طلاق بده ، باید مهریه و تمام حق و حقوقت رو بده و بعد طلاق انجام میشه. 

🌸 شما یا باید برای تغییر اوضاع و شرایطت بجنگی یا اینکه ظلم رو بپذیری و همینطوری ادامه بدی. 

همچنین شوهرت وظیفه داره نفقه شما و دخترت رو بده ، قرار نیست شما و بچه ت برید خونه مادرت غذا بخورید. 

میتونی بری شکایت کنی. 

حتی بخاطر تهیه نکردن مسکن جداگانه میتونی بری شکایت کنی. 

چرا اتاق کوچک دارم ولی خب مادرشوهرم نمیزاره اشپزی کنم میترسه شوهرم سمتم بیاد و مثل قبل براشون خرج ...

فقط این رو بدون الان جوونی و راحت تر میتونی اوضاع و شرایطت رو تغییر بدی ، ولی اگر دست روی دست بذاری و همینطوری با پذیرش ظلم زندگی کنی ، زمانی میرسه که دیگه سن و سالت بالا میره و دیگه حال و حوصله تغییر رو نداری.

بدون اینکه کسی متوجه بشه از یک مشاور حقوقی یا یک وکیل ( تو این سایت کاربرهای وکیل هم داریم ) مشورت بگیر که بهتره چه کار کنی و چطوری پیش بری؟ 

اگه اینکارو بکنم مادرشوهرم شوهرم یه جوری پر میکنه میندازه سر من و حتا بهش میگه طلاقش بده اونم همینک ...

بدجور ترسوندنت 

غلط کرده 

شوهرتو به زبون بگیر محبت کن بهش بزار جذب تو بشه