2777
2789
عنوان

ماه دوم بارداریمه مادرشوهر احمقم همه جا رو پر کرده من باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 73 پست
واقعا قایم کردن نداره.اینم یه چیزی مد شده .فکر میکنن با کلاس بودنه یا نمیدونم طرف چشم میزنه والا بار ...

حقیقتا من برای طرف غصه ام میشع میگم واااای بیچاره شد😂😂

نه ذوقش میکنم چه برسه حسودیش کنم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
من ماه پنجمم خبر ندارن خونه هیچکسم نرفتم دوتا بچه قبلیم یکیش پارسال سقط شد بر چشم بد و بدخواه لعنت ا ...

عزیزم الان همه بچه دار میشن بچه ی شاه ک تو شکمت نیست بدخواهت باشن و از چشم زخم سقط کنی مشکلی داشته از نظر علمی ک سقط شده سعی کن رعایت کنی ن ک دنبال خرافات باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ربطی ب کلاس نداره میگن سه ماه اول دوره حساس بارداری و خیلی خطرات داره ممکن قلب جنین تشکیل نشه ...

نه به خدا دکترا چه تاکیدی دارن کسی نفهمه...

دور از جونت خدا نکرده این مشکلاتم باشه بازم اشکالی نداره.

پس بزار برات تعریف کنم دور از جون تو باشه

یکی از دوستام پانزده ساله بچه نداره ...و خانواده شوهرش اذیتش میکنن با حرفاشون اون وقت این بنده خدا میگه من دوبار باردار شدم و مشکل و سقط شد میگن دروغ میگه مشکل از خانمشه باردار نمیشه و فلان...

گفتم بد به دلت راه نده من فقط گفتم استرس نداشته باشی 

و گرنه اگه گفتی نگو نباید میگفته حالا هم از ذوقش گفته بیخیالش شو 

حالا تو برا جنسیتش دیر بهش بگو یکم حرصش بده تلافیش دربیاد    

انشاالله به دل خوش و تن سالم زایمان کنی هر دو تون.برای ما هم دعا کن

2805
عزیزم الان همه بچه دار میشن بچه ی شاه ک تو شکمت نیست بدخواهت باشن و از چشم زخم سقط کنی مشکلی داشته ا ...

دنبال خرافات نیستم انقد اذیت کردن که من فشارم بالا رفت بحثم شد با همسرم بچم ایست قلبی کرد وگرنه سالم بود

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دنبال خرافات نیستم انقد اذیت کردن که من فشارم بالا رفت بحثم شد با همسرم بچم ایست قلبی کرد وگرنه سالم ...

حالا من ادامه نمیدم چون باردارین و کار درستی نیست بحث کنیم 

امیدوارم به سلامتی فارغ شین

دنبال خرافات نیستم انقد اذیت کردن که من فشارم بالا رفت بحثم شد با همسرم بچم ایست قلبی کرد وگرنه سالم ...

ربطی نداره ایست قلبی بخاطر مشکل ژنتیکیه جنینه

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
عزیزم الان همه بچه دار میشن بچه ی شاه ک تو شکمت نیست بدخواهت باشن و از چشم زخم سقط کنی مشکلی داشته ا ...

بچه شاه هم تو شکمت باشه باز با چشم زخم نمیفته😅

بچه شاه هم تو شکمت باشه باز با چشم زخم نمیفته😅

من چی بگن والا چون باردارم هستن نمیخام دهن ب دهن شم باهاشون

ولی الان بارداری چیز عجیبی نیست ک بخوان چشم بزنن هر کی بخواد میتونه اقدام کنه

والا مادربزرگ من کلی بچه اورد

من چی بگن والا چون باردارم هستن نمیخام دهن ب دهن شم باهاشونولی الان بارداری چیز عجیبی نیست ک بخوان چ ...

اره معمولا خانما تو بارداری هورمون هاشون بهم میریزه حساس میشن و بیحوصله و سریع بهم میریزن

ربطی نداره ایست قلبی بخاطر مشکل ژنتیکیه جنینه

جاریم تا من خونه مادرم بودم میخواست زمین شراکتیمون بالابکشه بعد شوهرم بهم گفت و من حالم بد شد و... 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40