2777
2789
عنوان

ماه دوم بارداریمه مادرشوهر احمقم همه جا رو پر کرده من باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 73 پست
دقیقا انقد فوضولن شب میخابن میان صبح برای هم تعریف میکنن

من درکت میکنم اینایی هم که میگن حالا بارداری چیشده بفهمن چی میشه مگه خب شرایط بارداری همه مثل هم نیست واقعا چرا اینقدر شرایط همه رو مثل هم میبینن .دیگه بعد از این چیزی شد بهش چیزی نگین اعتراضم کرد بگید نمیتونی راز نگهدار باشی

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از کجا میخاد بفهمه خب بعضی تایما میگم پریودم‌و‌رابطه هم ماه های اول صرری نداره ولی درکل این ی شوخی ب ...

واقعا خیلی بد مرد دهنش لق باش شوهر منم اگه چشم منو دور ببینه راجب همه چی حرف میزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میفهمم که ناراحتی

خودن برام مهم بود که بقیه زود متوجه بارداریم نشن

تا ۱۴ هفته به مامان باباهامونم نگفته بودیم

وقتی خودت نتونستی به کسی نگی، نمیتونی از بقیه انتظار داشته باشی که نگن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بگه بزار بگه خوشحال میشن بعد که یکی دوتا بچه اوردی میفهمی واقعا چیز مهمی نیست که نگی همممه حامله میش ...

اره همون دیقه اول خودم بهشون مبگم ک اگ به فکر پول جمع کردن واسه خرید گوسفند قربونی باشن واسه خودمون ک هیچکاری نکردن و اصلا ب روشونم نیاوردم ولی‌واسه بچم اگ طبق رسم پیش نرن نمیزارن سایه بچه هم ببینن😁

2805
بگه بزار بگه خوشحال میشن بعد که یکی دوتا بچه اوردی میفهمی واقعا چیز مهمی نیست که نگی همممه حامله میش ...

واقعا قایم کردن نداره.اینم یه چیزی مد شده .فکر میکنن با کلاس بودنه یا نمیدونم طرف چشم میزنه 

والا باردار شدن یکی به بقیه حس خاصی نمیده.نهایت تو ظاهر ذوق کنن...و یه مبارک بگن.یا دختره یا پسر 

میگن خوب نیست ادم زود بگه

من ماه پنجمم خبر ندارن خونه هیچکسم نرفتم دوتا بچه قبلیم یکیش پارسال سقط شد بر چشم بد و بدخواه لعنت الانم میگن چرا نمیایی بهونه میارم تا وقت زایمانم 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا قایم کردن نداره.اینم یه چیزی مد شده .فکر میکنن با کلاس بودنه یا نمیدونم طرف چشم میزنه والا بار ...

عزیزم ربطی ب کلاس نداره میگن سه ماه اول دوره حساس بارداری و خیلی خطرات داره ممکن قلب جنین تشکیل نشه یا هر اتفاق دیگه حتی خود دکترا تاکیید دارن ک تو این مدت کسی از بارداری با خبر نشه

واقعا خیلی بد مرد دهنش لق باش شوهر منم اگه چشم منو دور ببینه راجب همه چی حرف میزنه

درسته عزیزم الان اصلا ب فکر این چیزا نباش

من ار تک تک خانواده شوهر متنفرم و حقم دارم و‌ بچه دار بشم شاید بچمو کلا ی بار نشونشون بدم…ولی تو باردارب اصلا ب فکر اونا نمیفتم اصلاااا ب فکرشون نرو اصلا تو ذهنت ادم حسابشون نکن هرغلطی میکنن بکنن مهم بچت باشه 

عزیزم ب شاخ فیل شکوندن نیست لطفا اطلاعاتوون بالا ببرید میگن بخاطر تشکیل نشدن قلب جنین درست نیست خاله ...

بله میدونم ولی حالا گفته شده و نباید حساس باشی تا خدا نخواد اتفاقی نمیوفته

2810