2777
2789

پدر دوستم خیلی باهاش مهربونه خیلی پایه اس در حدی که اجازه میده دوست پسرشو ببره خونه البته بابامامانشم هستن 

باباش خوشروئه شوخی میکنه میخنده  فقط وضع مالی خوبی ندارن اونم بخاطر برشکستگیه  

برعکس من که توزندگیم کمبودی نداشتم جز کتکاو تحقیرای پدرم برای نابودی روح و روانم کافی بود خیلی وقته کتکم میزنه از وقتی که یادم میاد مثلا دیشب چون تولدم دوستم بود یه تولد کوچیک دخترونه بود که از یک ماه قبلشم به مامانم گفته بودم وقتی مامانم بهش گفت منو کتک زد که چرا رفتم😅‌ همیشه موهامو میکشه صورتمو درهم فشار میده و دیشبم در اثر گردن درد نتونستم بخوابم خیلی حالم بده😔 ایم بگم هم مامانمو کتک میزنه هم داداش کوچیکمو چندماه پیش داشت مامانمو میزد انگشت دست خودش شکست ولی مامانم هیچی نمیگه بدبخته باسن کم به زور دادنش به بابام 

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جمع کنید برید خونه پدر بزرگ مادر بزرگ

مامانم ازشون بدش میاد چون بابای خودشم همینطور بود که مامانمو مجبور به ازدواج اجباری کرد

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

اون نوع اول( خط اول ) اصلا خوب نیست که بخوای حسادت کنی خدارو شکر میکنم که تو خونواده سختگیری بدنیا ...

خدانکنه من حسادت کنم اتفاقا تودلم هزار بار گفتم ماشالا الهی که باباش همیشه همینجوری بمونه 

حسا‌دت با حسرت خوردن فرق داره حسرت یعنی باخودت  میگی کاش پدر خوبی داشتم

خودت قوی باش سعی کن این کاراکتر رو داشته باشی : بیخیال ، کسی که هیچی براش مهم نیست

کتکم میزنه درد میکشم چجوری خوشحال باشم وقتی از دیشب با مسکن فقط یکساعت خوابیدم

خدانکنه من حسادت کنم اتفاقا تودلم هزار بار گفتم ماشالا الهی که باباش همیشه همینجوری بمونه حسا‌دت با ...

منم اصطلاحا گفتم حسادت 😂❤️

اون پدری که گفتی اصلا خوب نیست فقط اینکه خوش برخورده خوبه وگرنه اینکه اجازه میده .... نه اصلا خوب نیست 

.
پدرت مشکل اعصاب داره؟

بله عزیزن

منم اصطلاحا گفتم حسادت 😂❤️اون پدری که گفتی اصلا خوب نیست فقط اینکه خوش برخورده خوبه وگرنه اینکه اجا ...

اشکال نداره😂منم اون کارشو تایید نمیکنم باعث میشه پسر پرو شه فقط میگم واسه خوشحال کردن دخترش چنین کاری میکنه

2810