2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

بخشیدم یعنی کلا یادم رفته ولی به صورت یه تلنگر بعضی وقتا یادم میاد

ولی خو چون خودم شاید یه خطاهایی ازم سرزده ک باعث رنجش بقیه شدم.. دیه میگم من اینو نفرین کنم بقیه چطور منو ببخشن

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
کارما هست منم کاری ندارم

تو رو خدا بیشتر توضیح بده من خودم شخصا میخوام انتقام بگیرم آیا کارما همیشه جواب میده مطمعنی اگه خودم انتقام نگیرم کارما کار خودشو میکنه؟

خدایا کشور من رو از دروغ و قحطی و خشکسالی حفظ کن 🇮🇷
منم همین طور نمیبخشم دلم میخواد تاوان بدن

منم مث توام.....ببین ولی یک چیز و خواهرانه میگم نفرین دو انگشت سمت توعه یک انگشت سمت طرفه من یک نفرو خیلی بدجور نفرین کردم گفتم میشه همین روزا خبر مرگتو بشنوم خودم ۱۵ روز رفتم  کما و با دعای همون آدم از مرگ برگشتم  ....و ازون موقع باور کردم ب این حرف ک هر کسی رو هر دعا و نفرین کنی اول ب خودت میرسه و دعا باشه ب هردو طرف نفرین باشه ب خودت.....

منم مث توام.....ببین ولی یک چیز و خواهرانه میگم نفرین دو انگشت سمت توعه یک انگشت سمت طرفه من یک نفرو ...

خوب شد گفتی عزیزم .مرسی وقت گذاشتی 

خدایا کشور من رو از دروغ و قحطی و خشکسالی حفظ کن 🇮🇷
تو رو خدا بیشتر توضیح بده من خودم شخصا میخوام انتقام بگیرم آیا کارما همیشه جواب میده مطمعنی اگه خودم ...

برا من همیشه جواب داده

دیر یا زود تقاص کار بد رو پس میده 

منم اگه بدی کرده باشم واقعا ضربشو خوردم:)

ناشناس من؛https://daigo.ir/secret/7413336697         کاربری اصلیم🌱؛بهارررشونممم.