2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درد لگن خطرناکه؟عزیژم عذر میخوام اینودمیگم ولی بچه فشار میاره دهانه رحمم این عادیه؟

اگه منظورت درد واژن هست مثلا فشار میاد به واژنت برو دکتر منم تو ۲۲ هفته اسباب کشی داشتم یعنی دیگه نمی تونستم یه قدم راه برم حس میکردم بچه دیگه داره میاد رفتم دکتر ده تا امپول بهم داد هفته یه دونه زدم گفت خطر زایمان زودرس داری ولی امپول ها تا ۷ ماهگی زدم خداراشکر ۳۹ هفته بودم زایمان کردم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خوب کردی عزیزم من 13 ساله که وسواس دارم و هیچ قرصی حالمو خوب نکرد فقط بدتر شدمبهترین کارو شما میکنی

ای بابا میفهمم یه مدت منم داشتم وسواسی میشدم خیلی با خودم درگیر بودم دیگه شوهرم هی خونه رو نامرتب میکرد هی می‌گفت ولش کن دست نزن هی دعوا داشتیم اما تونستم کنترل کنم الآنم هر روز خونه رو تمیز میکنم با اینکه بچه کوچیک دارم هی مرتب میکنم اما یکم نامرتب میشه تو همون روز میگم فردا دوباره مرتب میکنم. این طوری یکم غلبه میکنم بهش. 

2805
مجبورم خونه رو برای ورودش تمیز کنم کارای سنگین هم نمیکنم همسرم انجام میده ولی خب بعضی کارا هم خودم م ...

نکن هیچ کاری نکن فعلا. اون تمیزی خونه نمیخواد فعلا شما وظیفه داری به سلامت نگهش داری

خیلی دوران سختیه در کل بیخوابی هم امونمو بریده هر شب تا ساعت پنج بیدارم خوابم نمیبره

اره منم اینجوری بودم 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️