2777
2789
مجبورم خونه رو برای ورودش تمیز کنم کارای سنگین هم نمیکنم همسرم انجام میده ولی خب بعضی کارا هم خودم م ...

عزیزم خونه تکونی میذاشتی تو ۳۳ ۳۴ هفته شروع میکردی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یادم نیس فک نکنم ولی کمر درد زیاد داشتم

خیلی دوران سختیه در کل 

بیخوابی هم امونمو بریده هر شب تا ساعت پنج بیدارم خوابم نمیبره

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
نه تاالان مشکلی نداشت ولی از بس گوشی نگاه کرده وپدر مادرم مانع نشدن الان یکم ضعیفی داره ولی معمولیه ...

گوشی خیلی ضرر داره برای بچه ها ...

ولی خداروشکر که سالمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خواهرعزیزم کارخونه اینقدرارزش نداره که سلامته خودت وبچتوبه خطربندازی

درکل کمردردت درچه حده؟ خودت بهترازهمه میفهمی اگه زمانیم زیادبوداصلااسترس بخودت راه نده بچه که بهمین آسونی نمیادالان زودبروبیمارستان یه آمپولی چیزی میزنن خوب میشی

انشاالله یکم دیگه خوب میشی

مواظب خودت باش گلم❤

چرا الکی به خودت استرس میدی من خودم کمر درد داشتم خواهرم حتی خونریزی و لکه بینی اینا دلیل بر زود زای ...

فقط برام سوال شد عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه ماه اخرمیفته زمستون هیچی خشک نمیشه

عیب نداره حالا یکی دو سال خونه تکونی نکن حساس نباش. نی نی بیاد همه جا رو کثیف می‌کنه 😂😂😂 اون موقع دیگه بی خیال میشی میگی ای کاش انقد حساس نبودم. 

منم الان دو ساله خونه تکونی نکردم یه سالش که حامله بودم امسالم که بچم شش ماهه بود نتونستم. دیگه خودمو زدم به بی خیالی. 

سلام خواهرعزیزم کارخونه اینقدرارزش نداره که سلامته خودت وبچتوبه خطربندازیدرکل کمردردت درچه حده؟ خودت ...

دراز کشیدم الان بهترم عزیزم 

واقعا چاره نداشتم باید خونه رو میشستم بهداستی و تمیز باشه برای دخترم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عیب نداره حالا یکی دو سال خونه تکونی نکن حساس نباش. نی نی بیاد همه جا رو کثیف می‌کنه 😂😂😂 اون موقع ...

خوب کردی عزیزم من 13 ساله که وسواس دارم و هیچ قرصی حالمو خوب نکرد فقط بدتر شدم

بهترین کارو شما میکنی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی دوران سختیه در کل بیخوابی هم امونمو بریده هر شب تا ساعت پنج بیدارم خوابم نمیبره

منم که حامله نیستم ازموقع ازدواجم خیلی اختلال خواب پیداکردم الان دیشب فقط4ساعت خوابیدم کل دیروزونخوابیدم الانم خوابم نمیاد

بعدماه رمضان تا3روزکامل خواب نداشتم موندم کلافه بخدا

دراز کشیدم الان بهترم عزیزم واقعا چاره نداشتم باید خونه رو میشستم بهداستی و تمیز باشه برای دخترم

اره بخواب صبح خوب میشی منم کار که میکردم کمر درد میگرفتم دراز میکشیدم خوب میشدم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم که حامله نیستم ازموقع ازدواجم خیلی اختلال خواب پیداکردم الان دیشب فقط4ساعت خوابیدم کل دیروزونخوا ...

روزا ساعت چند از خواب بیدار میشی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810