2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

بستگی داره به خدا من مامانم زایمان زود رس داشت بچه هاش تو ۷ ماهگی به دنیا میومدن نمیموندن واسه خواهرم خواستگار اومدقرار شدن بدنش  مامانم از استرس بچش افتاد داداشم شیشم ماه و بود تازه ۱۲ روز بود وارد شش‌ماه شده بود با امکانات سال ۹۱ داداشم زنده موند الان ماشا الله مردیه واسه خودش 

خیلی کمرم درد میکنه خونه تکونی کردم گلم

وا تو الان باید استراحت کنی چرا خونه تکونی اونارو بزار برای بعد به فکر خودتو بچه ات باش 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

بستگی داره به خدا من مامانم زایمان زود رس داشت بچه هاش تو ۷ ماهگی به دنیا میومدن نمیموندن واسه خواهر ...

توروخدا جدی میگی

داداشت وزنش چقدر بود موقع تولد میدونی گلم؟

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

استراحت کن فقط کمر دردت خوب میشه ،الان وقت خونه تکونی نیست دختر خوب استرس برات سمه واینکه من یکی از دوستام اول ۲۸ هفته بچش به دنیا اومد الانم صحیح وسالم ۱۸ ماهشه

سوالات حقوقی شما را پاسخگو هستم..
وا تو الان باید استراحت کنی چرا خونه تکونی اونارو بزار برای بعد به فکر خودتو بچه ات باش

کسیو نداشتم کمکم کنه فقط همسرم کارای سنگینو کرد من فعالیتم امروز زیاد بود حالا کمرم درد میکنه

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعدم کمردرد توی دوران بارداری طبیعی اگ خونریزی نداشته باشی 

من واسه بچم انقدر کمردرد بود اوایلش اصلا نمیتونستم بخوابم 

روغن زیتون خوبه بزنی به کمرت من تا اخر میزدم هم شکممو هم کمرمو 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

2810