2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترت و عوض کن والا من هرچی دکتر میرفتم ب زور میگفتن طبیعی کن

چنان عوضش کنم نفهمه از کجا خورده وایسا.من الان ۳۶هفتس دارم میرم پیشش بهم نگفته پول اضافی برای زایمان میگیره الان تازه میگه شیش هفت تومن میگیرم

چنان عوضش کنم نفهمه از کجا خورده وایسا.من الان ۳۶هفتس دارم میرم پیشش بهم نگفته پول اضافی برای زایمان ...

زود دست به کار شو اخراشه هردکتری قبول نمیکنه اولشم بادکتر درمورد هزینه حرف بزن و نوع زایمانی که میخوای بکنی

کاربری دست دونفر
چنان عوضش کنم نفهمه از کجا خورده وایسا.من الان ۳۶هفتس دارم میرم پیشش بهم نگفته پول اضافی برای زایمان ...

میشه اسم دکترشو بگی،من دقیقا دنبال دکتری هستم واسه دوستم که سزارین کنه.

میشه اسم دکترشو بگی،من دقیقا دنبال دکتری هستم واسه دوستم که سزارین کنه.

دکتر مهری نصیری ساختمان دانا گفت سزارین اختیاری هم می‌کنه.دکتر رقیه شیرینکامم دکتر‌ زایمان قبلیم بود اون هم اختیاری می‌کنه.دیکه وقتی پول قراره بدی اکثرا سزارین میکنن مشکلی ندارن که.پنج الی هفت میلیون میگیرن میبرن سزارین.

ممنون.دوستم دکتر شیاری هست میگه فقط طبیعی

غلط کرده بگو بره پیش مهری نصیری سه سوته سزارینش می‌کنه بی دلیل و حرف زور  زودتر بره پیشش شاید هفته های آخر قبولش نکنه.الان چند هفتس؟