2777
2789
عنوان

نمی تونم غذا بخورم

78 بازدید | 12 پست

ویار دارم خیلی ضعف دارم ولی نمی تونم غذا بخورم 

وزنم هم خیلی کمه نمی خوام لاغر تر از اینی که هستم بشم 

چه چیزهایی پیشنهاد میدید بخورم 

برنج و خورشت و غذا های آبدار اصلا نمی تونم بخورم 

فقط میوه و ابمیوه و اجیل و نون تست می تونم بخورم

دارم از گشنگی میمیرم 

فقط خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
واای مرسی که حلوا رو پیشنهاد دادی فکر کنم بتونم بخورمان شالله به ارزوهات برسی

خودمم همینجور گرسنه میشدم ویادمه اینقد گرسنه بودم ونمیتونستم بخورم  خواستم ازخالم ازاین حلوا اردا برام بپزه اون لحظه حکم کوبیده داشت... . ازاین نون خشکه ها توبازار با پنیر خوبه

۴

هنوز ویارت شروع نشده تا دوازده هفته طول میکشه تا کم بشه .به دکترت بگو قرص بده خودم با دارو بهتر شدم وضعیتم بدتر شما بود کلا دوست نداشتم چیزی بخورم هیچی میلم نمیکشید ولی الان خیلی بهتر شدم 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هنوز ویارت شروع نشده تا دوازده هفته طول میکشه تا کم بشه .به دکترت بگو قرص بده خودم با دارو بهتر شدم ...

هنوز شروع نشده اینه 

اگه شروع بشه دیگه چطور می خوام بشم 

انقدر الان ضعف دارم بزور وایمیستم

فقط خدا
هنوز شروع نشده اینه اگه شروع بشه دیگه چطور می خوام بشم انقدر الان ضعف دارم بزور وایمیستم

حتما دارو بخور .من متوکلوپرامید و ب۶ میخورم خیلی بهترم .شما هرچیزی که میلت میکشه بخور ویار من ۶ هفته شروع شد اگه شیرینی و کیک خامه ای دوست داری بخور یا آجیل بخور .من از چیزی بدم نمیومد ولی درحد دوتا قاشق میخوردم دل درد شدید داشتم غذا میخوردم بدتر میشدم

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40