خوش_فکر مدیر استارتر عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 597 عنوان آزمون بانک 151 بازدید | 16 پست کسی هست بانک قبول شده باشه؟ کارمند بانک باشهراهنمایی میخوام واسه آزمون چی بخونم قبول شم 1403/07/07 | 18:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجه_گوگولی عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 11391 منم مدیریت ام اگ گفتن لایک کن خیلی سخته قبول شدنش؟ دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
خوش_فکر مدیر استارتر عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 597 منم مدیریت ام اگ گفتن لایک کن خیلی سخته قبول شدنش؟ باشه حتما. آزمون ثبت نام کردی شما هم؟ کدوم بانک؟ سخته، امید به خدا
خوش_فکر مدیر استارتر عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 597 لیسانس امار هم میتونه تو این ازمون شرکت کنه آمار خیلی بانکا میگیرن. هر بانکی شرایطش فرق داره سایت خود بانکها ،سازمان سنجش ، ای استخدام پیگیر باش.بانکها آزموناشون رسانه ای نمیشه. درخواست زیاده .خودت باید پیگیر باشی. چند سالته؟
جوجه_گوگولی عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 11391 باشه حتما. آزمون ثبت نام کردی شما هم؟ کدوم بانک؟ سخته، امید به خدا ن من اصن نخوندم فعلا دیدم بقیه مردم روزی ۱۲ساعت میخونن و سهمیه دارن دیگ من چی بگم دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
خوش_فکر مدیر استارتر عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 597 ن من اصن نخوندم فعلا دیدم بقیه مردم روزی ۱۲ساعت میخونن و سهمیه دارن دیگ من چی بگم ۱۲ ساعت؟! هوووف خداااا. من از صبح میخوام بخونم .نمیتونم. درگیری فکری دارم. تو مخم نمیره. سرجمع یکی دو ساعت میخونم.
جوجه_گوگولی عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 11391 ۱۲ ساعت؟! هوووف خداااا. من از صبح میخوام بخونم .نمیتونم. درگیری فکری دارم. تو مخم نمیره. سرجمع یکی د ... اره الان ک نزدیک ازمونه انقد میخوننولی در طول ماه من از کارمند بانک شنیدم ک روزی ۶ساعت بخونید بعد بیشترش کنید دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
666999 عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 97 آمار خیلی بانکا میگیرن. هر بانکی شرایطش فرق داره سایت خود بانکها ،سازمان سنجش ، ای استخدام پیگیر باش ... برا خودم سوال نکردم برا پسر همسایمونه فک کنم26 اینا باشه خیلی درسخونه بهم پیشنهاد داد قبول نکردم گفتم ببینم اینده داره با این حجم از خرخونی😅
its_fatemeh عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 15 اره الان ک نزدیک ازمونه انقد میخوننولی در طول ماه من از کارمند بانک شنیدم ک روزی ۶ساعت بخونید بعد بی ... سلام عزیزم خوبی؟شروع کردی واسه ازمون؟
جوجه_گوگولی عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 11391 سلام عزیزم خوبی؟شروع کردی واسه ازمون؟ سلام ممنون، نه ،کلاس دیگ ثبت نام کردم هنوز فرصت نشده شروع کنمشما چطور ،اللبت اینک میبینم بقیه روزی ۱۲ساعت میخونن و نهایتا بانک۱_۲نفر بخواد بی تاثیر نیس دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)