2777
2789
عنوان

نه به علائم میشه اعتماد کرد نه روش های قدیمی نه بارداری قبلی

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 35 پست
الان بارداری دومته عزیزم؟ و صددر صد دلت پسر میخواد خدا کنه پسر باشه..پوستت نرم تر شده یا خشک؟درمورد ...

والا بخدا من عاشق دخترمم 

همرازمه همین الان با این ک ۵...۶ سالشه اینقد کمک حالمه 

ولی ی مشت اطرفیان نفهم دارم ک هی پسر پسر میکنن در صورتی ک پسراشونم یکی از یکی بدتر

هرجی باشه میزارم رو چشام هدیه خداست 

پوستم تقریبا خشک شده 

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
وای اگر برا منم معلوم نشه دق میکنم دوس دارم براش خرید کنم اسمش رو صدا بزنم و....

شما طبق پریودیت دوازده هفته و دو روز اینا برو پیش یه دکتر که تشخیصش عالی باشه صد درصد میگه بهت.

من طبق پریود دوازده هفته و یک روزم بود رفتم دکتر‌گف به احتمال نود درصد دختر..حتی توی برگه نوشت ینی دراین حد مطمئن بود..دکترم کارش خیلیییی درسته. آنومالی که رفتم پیش خودش بازم گف دختر.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بلا تکلیف موندم حالا خودم سلفری دادم چهار شنبه جوابش میاد ببینم چی میشه من یه پسر دارم هفت ساله ...

خدا حفظ شون کنه 

بارداریتون با قبلی متفاوته یا شبیه همه ؟؟

والا بخدا من عاشق دخترمم همرازمه همین الان با این ک ۵...۶ سالشه اینقد کمک حالمه ولی ی مشت اطرفیان نف ...

میفهمم عزیزم..

اگه پوستت نسبت به قبل بارداری خشک شده باشه پس احتمالش هس جوجت پسر باشه  

پوست من قبل بارداری خشک بود ولی به محض بارداری کلا نرم نرم شد و از رو چیزایی که توی اینترنت درمورد علایم خوندم فقط این یکی برامن صادق بود.

یادت باشه رفتی ان تی تگم‌کنی ..خیلی خوشحال میشم‌اگه پسر باشه

خدا حفظ شون کنه بارداریتون با قبلی متفاوته یا شبیه همه ؟؟

ممنونم گلم 

من روی ‌‌‌‌‌پسرم ویارم خیلی شدید بود تا روز زایمان بالا آوردم 

ایندفعه کمتره 

ولی غذا فقط همونایی که سریع قبل دوست داشتم الآنم همونا رو دوست دارم 

فقط سر پسرم برنج نمیتونستم لب بزنم الان یه ذره میخورم 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم گلم من روی ‌‌‌‌‌پسرم ویارم خیلی شدید بود تا روز زایمان بالا آوردم ایندفعه کمتره ولی غذا فقط ه ...

من خیلی دیدم اونایی ک بارداری هاشون شبیه بوده جنسیت ها متفاوت بوده تو همین سایت از خیلیا پرسیدم 

من خیلی دیدم اونایی ک بارداری هاشون شبیه بوده جنسیت ها متفاوت بوده تو همین سایت از خیلیا پرسیدم

دقیقا واسه همین اصلا رو علایم اکتفا نمیشه کرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلهشما تو بارداریاتون سر درد نداشتید؟

سر پسرم یادم نیست 

ولی الان چند روزه سرم درد می‌کنه که احتمالا برای کم خوابی هست فکر نکنم به بارداری مربوط باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810