2777
2789
عنوان

وکیوم بیوپسی

250 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من توی سینه م چندتا توده حس کردم که توی سونو بهم گفتن کلسیفیکاسیون هست واحتمالا خوش خیمه ولی مامو بهم گفت باید از رسوبات کلیسیفیکاسیون عکس بزرگنمایی بدی طبق بزرگنمایی گفتن bread4b اما بعدش ام آر آی خواستن جوابش شد bread4a که طبق این دومورد دکتر جراح ازم وکیوم بیوپسی خواست که توی ماموی وکیوم هم bread4a زد و متاسفانه بعد از ۴۸ ساعت وکیوم قسمتی ک وکیوم شدم به شدت متورم و سفت شده آیا طبیعیه؟

تب هم کردم کسی تجربه ای داره 

هم نگران جواب پاتولوژیم هستم هم این تورم من و ترسونده

سلام عزیزم شما کجا وکیوم بیوپسی انجام دادین؟ از کجا سوزن تهیه کردین ؟الان جای وکیومتون خوب شده؟

سلام عزیزم من پیش خانم دکتر دادگری تو مرکز مدیکو سنتر پلاس انجام‌دادم .بزنی گوگل آدرسش و میاره.نه هنوز خوب نشده خیلی متورم و سفته بردم دکتر نشون دادم گفتن هماتومه به مرور خوب میشه یکم کبودم هست .شما انجام دادین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.