2777
2789
عنوان

خونه مُستاجری عالی یاخونه خودت خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 85 پست

خونه خرابه هم باشه بخر ... نهایتش اینه سال به سال روش خرج میزاری سه سال بعد میبینی بهترین کابینت و دیوار و کف و ... رو داره 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه 40 متری رو بخرید ارزش پولتون حفظ میشه

از اقوام بودن مثل شما مستاجری رو انتخاب کردن الان مجبور شدن برن حومه تهران با پولشون خونه رهن کنن در صورتیکه اول بالا شهر تهران بودن

سال دیگه اینموقع به پول شما همین 40 مترم نمیتونید بخرید. پس دو سه سال زجر کشیدن ارزش داره که بعدش بتونید یه خونه بهتر بگیرید

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

من باشم مستاجری رو انتخاب میکنم چون تو خونه دلگیر و خرابه زندگی کردم و از لحاظ روحی داغون بودم شما همون پول رهن میمونه پیش صابخونه میتونی بازم پس انداز کنی بندازی روش و خونه بسازی 

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

نمیشه نسخه پیچید من خودم همه طلاهامو فروختم گذاشتم روی پول پیشمون تا بتونیم حیاط دار رهن کنیم و بچه هام راحت باشن تا بعد ببینیم خدا چی میخواد، همونایی که تا آرنج النگو دارن ولی همش میگن خدمات دندانپزشکی گرونه و حاضر نیستن برای دندون یه تیکه بفروشن همش مسخرم کردن و سرزنش

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

من خونه خودم را هر چند خیلی کوچیک به خونه مستاجری ترجیح میدم چون با امید تعویض باز هم پول جمع می کنم . با خیال راحت توش خرج می کنم . الان با حدود ۵۰ میلیون می تونی براش کابینت و گاز و هود بزنی  ولی سال دیگه چند برابر همین مبلغ را بزاری روی رهن خونه .... خیالت راحته کسی نمیاد بگه پاشو خونه را فروختم یا بچه ام می خواد بیاد بشینه توش . البته باز هم نظر خودت مهمه  

بخر ولی خیلی شلوغش نکن 

وسیله زیاد نچین

اگه خونه پدر مادرت جا داره بخش زیادی از وسیله هاتو بزار خونه اونا

یه نیم ست پنج نفره از مبلای خودت ببر میزناهار خوری اگه داری نبر

تخت اگه اتاق خوابش بزرگه ببر اگه نیست نبر

خلاصه خونه رو حتماااا بخر ولی قطعا نمیشه وسیله های خونه ۸۰و۹۰متری چید تو یه خونه ۴۰متری

وسیله کم بچین و شیک تا دلت هم نگیره

از لحاظ مال بهتره که بخرم اما از لحاظ روحی خونه کوچک ودلگیر عصابم و بهم میریزه دست خودم نیست

خونه رو بخر بده مستاجر خودت برو مستاجری یا نهایت درستش کن بشین توش چهار سال دیگه همین 40 متری هم نمیتونی بخری میشه آرزوت 

خونه 40 متری رو بخرید ارزش پولتون حفظ میشهاز اقوام بودن مثل شما مستاجری رو انتخاب کردن الان مجبور شد ...

دقیقا حرف شما درسته ... چند سال پیش پسر همسایه رو به رویی می خواست خونه بخره و پولش به یک خونه ۴۰ متری می رسید که اون موقع حدود ۲۰۰ میلیون می شد زنش گفت نمی تونم تو خونه کوچک زندگی کنم و رفت بالا شهر خونه رهن کرد الان همون خونه را چند وقت پیش ۳ میلیارد فروختند ولی اونا پایین شهر مستاجر هستند .

ترسم از این باز بعد عید همه چیز ده برابر بشه

درسته اینم هست ولی اعصاب خیلی مهمه البته با توجه به خلق و‌خوی خودم اینو میگم مثلا ما رفتیم یه خونه اجاره کردیم چون پول پیش و اجاره زیاد نداشتیم میخواستیم خونه بسازیم سه سال توش زندگی کردم خونه نم و رطوبت داشت وسایلام داغون شدن جای هشت نفر مهمون به زور میشد انواع و اقسام جانور رو داشت خلاصه زهرماری زندگی کردم خدارو شکر نجات پیدا کردم الان بمیرمم نمیتونم تو همچین خونه ای زندگی کنم

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

2810