2777
2789
عنوان

بیاید توروخدا 😭😭😭😭😭

106 بازدید | 12 پست

بچه ها به نظرتون دانشگاه الزهرا بهتره یا بوعلی من خودم بومی استان همدانم رشتم انسانی بوده الان فرصت دادن برای حذف کد رشته من دلنشگاه الزهرارو زدم قبل بوعلی شرایطمم یه جوریه رتبم به هردو دانشگاه میخوره صد درصد قبولم 

ولی الان خیلی شک و تردید افتاده به جونم برم الزهرا یا بوعلی تورو خدا شما بگید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم کدوم بهتره به رشتش هم بستگی داره

ولی الزهرا دانشگاه خوبیه نگران نباش انشاالله هر کدوم صلاحته رو قبول بشب

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

نمیدونم کدوم بهتره به رشتش هم بستگی دارهولی الزهرا دانشگاه خوبیه نگران نباش انشاالله هر کدوم صلاحته ...

نه آخه فرصت دادن برای حذف اگه بخام الزهرا رو حذف کنم حتما بچعلی قبول میشم ولی نمیدونم اینکارو بکنم یا نه

نه آخه فرصت دادن برای حذف اگه بخام الزهرا رو حذف کنم حتما بچعلی قبول میشم ولی نمیدونم اینکارو بکنم ی ...

شرایطو بسنج

درباره سطح علمیشون  تحقیق کن

دور بودن و نزدیک بودن و ... رو هم در نظر بگیر

ببین در کل کدوم رو قبول شی بیشتر خوشحال میشی

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

نه شهرستانای استان همدان من نهاوندم

بوعلی رو بزن.هم مختلطه ،هم اونقدی دور نیس که اگه مشکلی پیش اومد  رفت امد سخت باشه هم اونقدی نزدیک نیس که بگی میمیونم تو خونه و مثل مدرسه میشه دانشگاه برام.خوابگاه میگیری.