2777
2789

باورم نمیشه همش برای یه هورمون باشه 

تو روخدا بسمه دیگه 

یه غلطی کردم سه ماه با بکی دوست شدم الان ۶ماه گذشته هنوز قلبم داره منفجر میشه 

این چه بلاییه 

کسی تجربه کرده متوجه میشه چی میگم؟

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳ ماه واقعا چیزی نیست

مگر اینکه هر روز باهاش بیرون رفته باشی و کلی خاطره داشته باشی

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
هورمونه خواهر شل کن تا بگذره دوره

بخدا دلم خیلی احساس سنگینی میکنه صد بار تو روز منطقی به خودم توضیح میدم 

ترک شدم و رفت با یکی دیگه

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
چرا بهم زدید

من خوب رفتار نکردم و اخر یه کاری کردم رفت

و با یکی دیگه رل زد

۳ ماه واقعا چیزی نیستمگر اینکه هر روز باهاش بیرون رفته باشی و کلی خاطره داشته باشی

نه اتفاقا زیادم نشد بریم بیرون 

چه مرگمه من 

همش میگذره هیچکی به اندازه من عاشق نبود ولی عشق هشت ساله را گذاشتم کنار سنگدل و نامرد نبودم ولی فقط ...

توام ترک شدی؟ اخه این دردش بیشتره

۳ ماه واقعا چیزی نیستمگر اینکه هر روز باهاش بیرون رفته باشی و کلی خاطره داشته باشی

هفته ای دوبار میدیمش

به نظرم ما ادمای اینجوری کمبود محبت داریم

اره شاید کمبود محبت دارم 

توام ترک شدی؟ اخه این دردش بیشتره

نه من ازدواج کردم تا اون بیشتر از این از بابام جواب رد نشنوه 8 سال خونمون همش جنگ و دعوا و اعصاب خوردی بود مامانم و داداشم می گفتن وقتی اینقدر پسره عاشقه ما حرفی نداریم ولی بابام می گفت به کمتر از لیسانس دختر نمیدم اون دیپلم بود

نه من ازدواج کردم تا اون بیشتر از این از بابام جواب رد نشنوه 8 سال خونمون همش جنگ و دعوا و اعصاب خور ...

ناراحت شدم

الان خوشبختی

2810