2777
2789

بچه ها من بچه ام ترس جدایی داشت شدید.مشاور گفت تا ۷ سال کاریش نداشته باشید ولی پیش بره که کلاس اول ضربه نخوره از جدایی .گشتیم اون چیزی که ایده ال باشه نزدیکمون نبود.پسرمو گذاشتم مهد جایی که با ماشین حدود 15دقیقه راهه.چندتا اشنا هم داشتیم اونجا و جز بهترین پیش های منطقه هست.

بابام صبحا میره سمت محل کار میبره من ظهرها با اسنپ میارم سرویس ندارن.

الان مادرشوهرم ول نمیکنه مدام میگه مدام میگه اشتباه میکنی این دوره سر کوچه ببر کلاس ببر داره بچه ضربه میخوره از راه داره با گریه میره از نظر روحی فشار میاد بهش من بازم پرس جو‌کردم مدیر مجموعه گفت ببین اپل و اخر این دوره رو باید رد کنه و بهترین حالت اینه تو پیش باشه تا کلاس اول از نظر رفت و امد هم پذیرفتیم هممون. مسکلی نداریم اعصابم خورده بهم میریزم از حرفا...

من میگم چون داره جدایی رو تحربه میکنه مهمه کجا بره من کلی اطرافم پرسیدم بهترین غیر انتفاعی رو پرسیدم گفت خانم باید تو این شش سال مستقل میکردی ما کاری با وابستگیش نداریم با خودتونه ولی اینجا تا مدیر محموعه براش یه هفته وقت گذاشت برد اورد حرف زد جایزه داد ....

توروخدا نظر بدید

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

کار درستی کردی، هر کسی با توجه به شرایط بچش تصمیم میگیره، منم دخترم رو غیر انتفاعی گذاشتم و راضیم

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

داری کار درست رو انجام میدی دختر منم همینجور بود من تا آذر باهاش رفتم مهد . تاپیک هم زدم اگر دوست داری نظرات رو بخون الان کلاس سومه . یه چیزی که کمک کرد و  از همین تاپیک ایده بهم دادن  این که ساعت خوابشو تنظیم کردم که سیر سیر خواب باشه . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

سلام

ببین عزیزم چه راه دور بود چه نزدیک بچه ناراحت میشد

خونه من تا مدرسه تقریبا با پیاده 5دیقه راه بود

ولی پسرم اوایل انقد ناراحت بود جچری که من تا دوماه اکثر اوقات مینشستم توی حیاط

نه پسر من بلکه اکثر بچه ها جوری بودن که اصلا وا نمیستادن

ولی امسال بهتر شدن 

سعی کن خودت یه مدت باهاش بری تا عادت کنه

چون نباید یهو بچه رو ترک کنی

باهاش برو تا کم کم عادت کنه

این روزا میگذره فقط تحمل کن

آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                    یه گروه خیریه دارم میزارم تا کنار هم بتونیم دل بنده های نیازمند خدا رو شاد کنیم                               باور کن حتی با مبلغ کم تو کار خیر شرکت کنی خدا چند برابرش بهت برمیگردونه.    اگه میخای عضو گروه بشی بهم درخاست بده عضوت کنم♥

من هر دو تا دخترام اضطراب جدایی وحشتناکی داشتن

ولی تا خود پیش دبستانی متوجه نشدم

چطوری متوجه شدی قبلش؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من دختر اولمو تا نزدیک عید رفتم‌نشستم تو حیاط

تنقدر گریه می کرد که خووشو خیس می کرد

یه پلاستیک شو رت و شلوار می بردم

هوووووف   

چیا کشیدم من

یادم افتاد اعصابم خرد شد

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

شرایط منم دقیقا مثل شماست. ولی راضی هستم به کسی هم مربوط نیست کجا نوشتم. به منم میگفتن دورا گفتم من برام مهم بود بهترین مدرسه باشه. اضطراب جدایی هم ربطی به مسیر نداره نزدیکم بود داشت. حل میشه. مادرشوهرتونم دفه بعد چیزی گفت بگو باباش صلاح دونست اونجا بنویسیم هرجایی ادم پاره تنشو نمیزاره

2810