2777
2789

همسرم میگه من در کل شرایطشو ندارم،و اینم میگه ک برا توام سخته هنوز بچه اول ی سالش نشده اینو بتونی نگه داری( اابته من از نظر جسمی و روحی،اعصاب،وضعیت جالبی نذارم)تحت نظر روانپزشک هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هفته ی نهم مجبور شدم سفط کنم ،  منم ناچار شدم ..خیلی سخته همیشه عذاب وجدان باهاته ..اگه میتونی نکن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
چرا؟

پون آهش گردن زندگیتو میگیره

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
خواهرم تو رو خدا اگر نمی تونین آیندع بچه رو تضمین کنین و یه زندگی خوب براش فراهم کنین زود تمومش کنین ...

مگه کسی از آینده خبر داره این چه حرفیه میزنین ..منم اینکار وکردم ..اما من دلیلم اینا نبود اگه این بود هیچوقت سفط نمیکردم اگه میشد میرفتم شبانه روز سر کار

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
شما آینده نگری یا خدای ؟؟ چه جوری با این اطمینان میگی ؟؟

من با این که به خدا اعتقاد دارم ولی متاسفانه مادر ما هفت تا بچه با توکل ب. خدا و ناخواسته بدنیا آورده که توانایی مالیشو بابام نداشته هممونم خلاف کاریم از دم

همسرم میگه من در کل شرایطشو ندارم،و اینم میگه ک برا توام سخته هنوز بچه اول ی سالش نشده اینو بتونی نگ ...

من ازدواج اولم بچه اولم هنوز شیر میخورد باردار شدم ولی سقطش نکردم نگه ش داشتم اونم پسر شد ..دوتا پسر دارم خداروشکر ..اینم که گفتم سقط کردم قضیه ش پیچیده س وگرنه اینکارونمیکردم ..

مگه کسی از آینده خبر داره این چه حرفیه میزنین ..منم اینکار وکردم ..اما من دلیلم اینا نبود اگه این بو ...

خواهرم کار خوبی کردی من الان هر روز به خود...کشی فکر میکنم چون ب دنیا اومدنم اشتباهی بیشتر نبوده... اجرت با خدا 

دمت گرم چقد صادقانه میگی😅

میدونی جنس من پسره من اهل تعارف نیستم اونایی که میان اینجا ادعای روشن فکری میکنن شکمشون پره و حسابشون پر حالا کاری ندارم ایشالا خدا زیادش کنه...من ی شرکت کار میکنم با ۱۲ تومن پول هیچ غلطی نمیتونم بگم واقعا درد بهم فشار اوردع هر روز می گم خدایا کی میام پیشت درد سرتاسر بدنمو گرفته...ب خاطر همین صادقانه میگم

2810