2777
2789

شوهرم یه آدم پرخاشگریه .خیلی هم بد بینه .دیروز دعوامون شد من عصرش ک خواب بود رفتم بیرون .زنگ زده با این ادبیات ک با اجازه کی رفتی بیرون ؟نیومدی لت و پارت میکنم ، تو رفتی ولگردی منم گفتم نمیام حالا ک اینطور باهام حرف میزنی ۱ ساعت بعدش رفتم ...اومد با عصبانیت، پدرتو درمیارم  منو با ماشین برده تو اتوبان  فحشم داد ب پدرم به نژادم ...بار اولشم نیست بعد ک عقده هاش خالی شد میگه ببخشید تقصیر خودته ، ظهرش بهم گفت با دوست پسرت بیرونی ک دیر میای بی غیرت .. من خیلی بهم برخورد و غرورم له شد از طرفی کسی رو ندارم ن پدریه مادر مریض .میخوام فردا برم ب دایی بزرگترم بگم تا جلوش وایسه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوبه که بدونه یکی رو داری بردن داییت ایده خوبیه . باید مجبورش کنه بیاد مشاوره و در صورت لزوم روانپزشک با ادم شکاک نمیشه ادامه داد 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

شوهر دختر عمه من خیلییییی بد دل بود انقدر دختر عمه ام مراعات میکرد الان بیست ساله ازدواج کردن دختر عمه ام چهل و سه سالشه یه تیپای خفنی میزنه چون از اول اعتماد شوهرشو جلب کرد خداروشکر شوهرش عاقل شو

فامیل و وارد دعواهاتون نکنفامیل هیییچوقت دلسور ادم نیست فقط بهانه واسه غیبت میدی دستشون خودت نباید ا ...

میدونم ولی چیکار کنم دوست دارم ی نفر ازم دفاع کنه جلوش وایسه

به هیچ عنوان داییتونو وارد ماجرا نکنید خوب نیس آدم سفره ی زندگیشو جلوی همه باز کنه

مشکل ما خانوما اینه که فکر میکنیم نمیتونیم خودمون گلیممون رو از آب بکشیم همیشه یه مرد لازمه تا مقابل قلدری بایسته؟!!

من نمیدونم ولی مامان من خیلی در رابطه با بابام کوتاه اومد و رفتار بابام بدتر شد

آخرش بعد ۲۳ سال از هم جدا شدند 

جالبه بهت بگم یه سالی دعواشون شدید شد و تو اون سوال کل حرمتا شکست و بابام خیلی تو اون سال رفتارش خوب بود😐😂 

خلاصه که پوستش و بکن

فامیل و وارد دعواهاتون نکنفامیل هیییچوقت دلسور ادم نیست فقط بهانه واسه غیبت میدی دستشون خودت نباید ا ...

افرین 

من تو ازدواج سابقم،شوهرم و مادر شوهرم بعد از دعوا رفته بودن پیش داییم، زنداییم هم کلی غیبت مارو کرده بود🤣

2810