2777
2789
عنوان

پسرم دو هفته ست دست مامانم بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1379 بازدید | 56 پست

اسی  قضاوت نمیکنم     ولی فکر نمیکنی   خییییلی رفتارت عجیب که بخاطر فوت  استاد ورزشی      بچه رو دو هفته شیر ندادی؟؟؟؟

به نظرم   بهتره براش    شیر شما نخوره       خدای نکرده یکی از عزیزان نزدیک  چیزی بشه   یا اتفاق بیفته     باز چنین کاری بکنی   که   روح و روان برای بچه  نمیمونه

شیر مادر  خوردن  هم  تاثیرات جسمی داره    هم وابستگی روانی عاطفی برای بچه

وای الان تاپیک های قبلت و دیدممتاسفم واقعااما فلسفه زندگی همینه متاسفانه

برای من با این بدبختی که خدا خودش شاهدشون بوده دیگه این بزرگترین داغ بود 

داغی که موند روی دلم 

بی صبرانه منتظرتم آروانم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالا گفتم مامانم اومده الانم پسرم دست مامانمه میمونه اینجا

خوبه که میمونه💖

چند تا ویدیو مجتبی شکوری داره فک کنم صوتی اش هم توی برنامه کست باکس هست 

در مورد پذیرش سوگ

سرچ کن ببینش ««در پذیرش سوگ »»

میدونی خیلی بی رحمانه است اما چاره ای نداریم 

اسی قضاوت نمیکنم ولی فکر نمیکنی خییییلی رفتارت عجیب که بخاطر فوت استاد ورزشی بچه رو دو ...

اما این واقعا قضاوته 

همه از وابستگی من به اون خبر داشتن از ۱۰ سالگی تا الان ۱۲ سال مثل مادر بزرگم کرد 

بی صبرانه منتظرتم آروانم
برای من با این بدبختی که خدا خودش شاهدشون بوده دیگه این بزرگترین داغ بود داغی که موند روی دلم

ببین یه چیزی بهت میگم هیچ وقت یادت نره

درسته فوت اون بنده خدا داغ سنگینی برات بوده ولی همیشه اتفاقات بد و بدتر هم وجود داره!

خدای نکرده  هزار بار زبونم لال یکی از بستگان نزدیکت رو از دست بدی میخوای چیکار کنی شما

مرگ حقه. اینو یادت نره

اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم یکی از دوستای منم بعد مرگ خانواده ش مثل تو شده بود.متاسفانه الان چندسال گذشته ولی به حالت عادی ...

زخم قلبم خوب نمیشه 

هم مادر بود برام هم دوست هم همدم 

بی صبرانه منتظرتم آروانم
اما این واقعا قضاوته همه از وابستگی من به اون خبر داشتن از ۱۰ سالگی تا الان ۱۲ سال مثل مادر بزرگم کر ...

همه اونهایی که  موقع  شیر دهی   پدر مادر  برادر خواهر فوت میکنن   چنین کاری باید بکنن؟؟؟

شما به نظرم  به بچه  شیر نده    و حتما روان شناس برو برای درمان

ببین یه چیزی بهت میگم هیچ وقت یادت نرهدرسته فوت اون بنده خدا داغ سنگینی برات بوده ولی همیشه اتفاقات ...

نمی تونم هیچی رو درک کنم فقط حرفای آدما گوش میکنم نمیتونم واکنش نشون بدم از وقتی که جنازه شو دیدم از دنیا بریدم

بی صبرانه منتظرتم آروانم

والا اسی شمام داری زیاده روی میکنی خیلی

یا شوخی میکنی یا واقعا مریضی 

به چه قیمت الان ؟؟؟؟؟

استاد رزمیت یا بچت؟؟؟

والا اگه من بودم عزاداری میرفتم گریه هامم میکردم عزاداری هم میکردم ولی باز وقتی که بجه گشنه شد مادرم زنگ میزد میرفتنم بهش شیر میدادم باز میومدم مراسم

شما هم زندگی و روحیه و بچتو پرت کردی ول کردی چسبیدی به استاد رزمیت 

فرض کن ۲۰سال عین یه مادر بوده برات

حیف اون بچه واقعا ،که خدابه چه کسایی بچه میده

والا اسی شمام داری زیاده روی میکنی خیلییا شوخی میکنی یا واقعا مریضی به چه قیمت الان ؟؟؟؟؟استاد رزمیت ...

چرا زود قضاوت میکنی ایشون واقعا بیمار شدن و نیاز به درمان دارن

درمان روحی!

اللهم عجل لولیک الفرج
والا اسی شمام داری زیاده روی میکنی خیلییا شوخی میکنی یا واقعا مریضی به چه قیمت الان ؟؟؟؟؟استاد رزمیت ...

باشه شما بگید اما هیچکس جای من نیست  صورت پر خونش رو دیدم دیگه نفس نمی کشید حتی اگه غریبه هم بود قطعا یه مدت درگیرش بودم

بی صبرانه منتظرتم آروانم
2810