2777
2789
اره خودم هنوز تو کفش موندماونم از زنجان اومد شوهرم شدمن خودم مشهدقسمت چیز عجیبیه واقعا

پس واقعا قسمت هس؟

من خیلی واسه ازدواجم دعا میکنم گریه میکنم از خدا میخوام ولی نمیشه ۲۸ سالمه ینی قسمتم نشده هنوز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا پارسال قبل عید خواب دیدم ینفراومده خواستگاری صورتش اینقدرروشن بود بعدتوی خونه بودکف حیاط پربود ازمروارید وصدف برق میزدن تااینکه بعدیمدت شوهرم اومدخواستگاری😅

نه همسرش فوت مرده بود بخاطر اون اینجوری بودمن 5 سال پیش این خواب و دیدم ولی همسرش 4 سال پیش فوت شده

ووویییی یعنی قبل از مرگ همسرشون خواب دیدی ، چقدر دلت پاکه که سرنوشتت بهت نشون داده شده منو دعا کن عسلم

پس واقعا قسمت هس؟من خیلی واسه ازدواجم دعا میکنم گریه میکنم از خدا میخوام ولی نمیشه ۲۸ سالمه ینی قسمت ...

منم خیلی حالم بد بود 27 سالم بودم و مجرد بودم هنوز، الان میفهمم که مردی که قسمتم بوده باید همسرش فوت میشده مشکلات دیگع ای که داشته حل میشده تا با من ازدواج کنه، حتما هم همون مرد تو تقدیرم بوده که باید تا اون سن صبر میکزدم

لایکم نکن لطفا🙏

ازدواج دومم هم دیدم از طبقه بالای خونه عموم میام خونه طبقه پایینشون و زنعموم جلوم راه میره و درو برام باز کرد و وارد جشن شدم.

چندوقت بعدش گفت افسرده ای برو کلاس موسیقی وسیله شو داد تا خریدن استفاده کنم بعد من کلا دوجلسه بیشتر نرفتم شوهرمم تو اون کلاس بود بعد پیام داد که چرا نمیای و.....یک سال طول کشید 

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
2810