2777
2789
عنوان

شوهرم جوگیر شد فامیلو دیشب شام مهمون کرد هشت میلیون 😨😁🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 15955 بازدید | 219 پست
فردا میزارم عقده ای ! وایسا من تو رو ضایع میکنم

🤌 

🤣

بچه اید مگه ؟

چی شده عاخه ؟

کلی خندیدم به این پست 😁

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا دیشب داشت میگفت نگرانم همسر آیندم تویه تاپیک واقعا موندم یا من اشتباع می‌کنم یا واقعا اینو گفت 

ذهنم درگیره 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
عزیزم تا حالا غذا پرسی ۲۹۰ ندیدید ؟

واقعا منم موندم انقد میگن خوب دراومده 

خب مگه غذا بابد پرسی چقدر باشه 

مگر بالاشهر غذا بخوری 

تهران مرکز شهر غذا همین حدوده دیگه

منم تعجب کردم اسی

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

همین الان بزار تو درحدی نیستی کهمن بخوام باهات کل کل کنم فقط اومدمبگم انقده تاپیک فیک نزن

قبول کن صبح بذاره تواون کاربریشو 1ماهه قراره برامن بذاره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

عه بالاخره لو رفتی دروغگو😂😂

عکس دادن هم دلیل نمیشه عجیجم پره اینستا عکسه 

با زندگی خیالیت خوش باش

ناتانائیل، کاش هیچ انتظاری در وجودت حتی رنگ هوس به خود نگیرد، بلکه تنها آمادگی برای پذیرش باشد. منتظر هر آنچه به سویت می‌آید، باش و جز آنچه به سویت می‌آید، آرزو مکن❤️
متوسط ولی خب آدم نباید انقدر خرج کنه که

خوب وقتی دوقلو بارداری  وپسرم هستن و بچهاتم مشخصه خشکل ناز هستن جو هم گرفته شوهرتو فداسربچهات گلم 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
عزیزم تا حالا غذا پرسی ۲۹۰ ندیدید ؟

خب پس  گرون هم نبوده که تو خرج افتاده باشه برای سی نفر هشت تومن!!!

نمیدونم کجایید و چی دادید ولی مشهد رستوران خوب با هزینه سرویس که معمولا نفری ۹۰ تا ۱۵۰  هزارتومنه ک شامل دسر و سالاد و نوشیدنی میشه برای سی نفر حداقل بالای  ۱۲ـ۱۳ میلیون میشد اونم غذای ساده مثل جوجه یا مرغ ..

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

تورو خدا دگه باردارنشی وگرنه ور شکست میشین با این مهمونی دادنش 😂

😆😆😆

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

2810