2777
2789
عنوان

شوهرم جوگیر شد فامیلو دیشب شام مهمون کرد هشت میلیون 😨😁🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 15956 بازدید | 219 پست

نه اینطوری نیست اصلا اگه بودم با خانواده شوهرم بدبخت میشدم چون به شدت فضولن الان گیر دادن فامیلامون که ۲۵ نفرت باید دعوت کنین خونتون شوهرم میگه شرایط ندارم دعوت نمیکنم ناراحتین خودتون دعوت کنین 

سی نفر هشت تومن؟😑

من و شوهرم دوتایی میریم رستوران بالای یه تومن میشه😑

کجایین انقدر ارزونه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن ۲۹٠خیلی عجیبه😶

عزیزم ایشون تاپیکاش سرکاری توهم

دوقلویی داره خیلیا عکس سونو ازش

خاستن همش میگه توماشین شوهرمه

اخه داشبورد ماشینشون چقدرجاداره

که پوشه رو گذاشتن توش ۱۸ هفته س

💞خدایاشکرت💞

خوبه رستوران برده 

برا من دعوت می‌کرد خونه یا باغ که خودم همه کارا رو باید انجام میدادم ، اونم با اون حال بد و ببخشید بالا آوردن و ...

میگفتم هوس جگر کرده م، جای اینکه بره دو سیخ بگیره ،میرفت کلی جگر و مرغ و گوشت می‌گرفت می‌آورد خونه می‌گفت آماده کن برا کباب کردن همراه دمی رب گوجه و کلیییی مخلفات برا ۲۰ نفر همه خونواده م و زن و بچه و ... بیان 🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

دستش درد نکنه😍 

خیلی کار خوبی کرد شما هم دیگه فکر هزینش رو نکن پول میاد و میره ولی خاطره اون شب دیگه تکرار نمیشه امیدوارم به زودی نی نی رو سالم و سلامت بغل بگیرین😍🍹

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

عزیزم ایشون تاپیکاش سرکاری توهمدوقلویی داره خیلیا عکس سونو ازشخاستن همش میگه توماشین شوهرمهاخه داشبو ...

بابا خجالت بکش دیگه از خدا بترس 

مگه فرشه که میگی جا نمیشه بخدا عقل نداری راحتی 

وایسا من الان تو رو ضایع میکنم مگه نمیگی عکسام سرکاری هست الان باز عکس دخترمو میزارم ! نه وایسا 

عزیزم ایشون تاپیکاش سرکاری توهمدوقلویی داره خیلیا عکس سونو ازشخاستن همش میگه توماشین شوهرمهاخه داشبو ...

دوقلو مگه چیز خاصیه😅

نمیدونم

خوش باشین عزیزم هم شما هم اسی🌹

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

من کاری ب کار کسی ندارم تو سایت چند سالم هست کازبری دارم اسی واقعااا قصد فضولی ندارم فقط دیشب تو تاپیک اون خانوم ک در مورد گذشته ب همسژش گفته بود نوشته بودی اگه ی رولی ازدواج کنم یا من اشتباه دیدم ؟؟ صفحات اول هم بود 

واقعا معذرت میخوام اگه دارم قضاوت می‌کنم فقط ب شک افتادم بازم ببخشید 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️