2777
2789
عنوان

شوهرم جوگیر شد فامیلو دیشب شام مهمون کرد هشت میلیون 😨😁🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 15956 بازدید | 219 پست
بله

اولا مبارکه گل ❤️🌟🤗

من محدودیت دارم تو خانواده ..

ولی می‌خوام به در آمد برسم ارتباط خوبی دارم با بقیه اما نگرانم بازار کار چطوره و چطور خانوادمو قانع کنم چون وضعیت مالی بدی داریم و تامین نمیشم و حتی اجازه نمیدن شغل دوم داشته باشم می ارزه بخونم برای بهشتی ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزمتونر اوردینری هم خوبهگاهی منافذ به خاطر کم آبی و دهیدراته بودنم هست ابرسان خوبم داشته باشا ...

اتفاقا تونر‌اوردنیری دارم. ابرسان‌ژیناژن‌و‌سیمپل‌دارم.پوستم‌چربه.بنظرم‌باید بیخیال درمان‌منافذ بشم😓

برا ۳۰ نفر ۸ تومن عالیه بابا 

همکارای شوهرم رفته بودن برا ۱۲ نفر ۶/۵ کارت کشیده بودن 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اگه بعدش تا سر ماه مشکل مالی پیدا نکنین چه عیبی داره

ولیمه دادن قضا وقدر رو دور میکنه

برو خدات رو شکر کن بابت بارداری و همسر خوبت

ان شاالله به سلامتی بچه هات به دنیا بیان

باور کن خیلیا رو از نزدیک میشناسم ۳۰۰ ۴۰۰ هزار پول خرج کردن که بچه دار بشن فعلا نشدن

سلام اسی خوبی سونو وسلفری تو میزاری ببینیم؟یاهنوز توداشبوردماشینشوهرت موندن عزیزم بعد۱۷و۱۸هفته

سلام ماشالا شما چقدر درگیری عکس سلفریمی عزیزم گفتم من با پوشه گذاشتم تو داشبورد تمام مدارک پزشکیم رو ایشالا سری بعد موقع سونو دستمه میزارم 

دستش درد نکنه ولی من بودم میدادم به یه چیز دیگه یه جشن دو نفره میگرفتم 

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید.