2777
2789

مادرا تقریبا ۲۰ روز پیش دست بچم ی وسیله ای بود که نمی‌داد منم به زور از دستش گرفتم حالا از اون موقع مدام میگه درد میکنه مثلا اگه یهو ماشین اسباب بازیش از دستش بیوفته یا بلند کنه میگه ارنجم درد داره اول فکر میکردم عادیه ولی الان بدتر شده دلهره گرفتم یکشنبه ارتوپد میبرمش ولی تا اون موقع مردم الان بگید ممکنه تاندون یا رباط دستش آسیب دیده باشه 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاندون که خیلی درد داره ولی شاید کشیده شده باشه

خودمم شکم به همین میره 

وای خدا 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
چندسالشه شاید بهونه میکنه

نه مشخصه که یهو درد میگیره دستش

کشیده شده.نگران نباش

خب دکتر چیکارش میکنه 

پس کشیده شده مگه پاره شدن تاندون به این راحتیاس ماساژ بده دستش و باروغن حوله گرم بزار خوب میشع

دکتر گچ نمیگیره یا آتل ببنده

چند سالشه؟والیبال و بسکتبال بازی نکرده؟

نه عزیزم ۳ سالشه گفتم یه وسیله ای دستش بود بزور ازش گرفتم از اون به بعد میگه درد میکنه

خب دکتر چیکارش میکنه

بنظرم دکترنبر.خوب میشه.اگه خیلی نگرانی بگردببین توشهرتون تومنطقتون کی دررفتگی و کشیدگی و ازین چیزابلده بصورت تجربی،روغنی چیزی میده می‌مالید خوب میشه

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود