2777
2789
عنوان

جنگ بیهوده

| مشاهده متن کامل بحث + 15089 بازدید | 283 پست
مورد شما مثل منه منم همچین تجربه ای داشتم اما با این تفاوت که بعد از اینکه تونستم به سختی بزارمش کنا ...

خوش به حالتون باز مال شماها برگشتن؛ من بعد کلی زحمت و تلاش طرف جوری کنارم گذاشت ک انگار از اول نبودم به قدری راحت رفت سراغ زندگیش من موندم با کلی ضربه که واقعا نمی‌دونم چرا نمیتونم خودمو جمع و جور کنم از فکر اینکه ینی من انقد بد بودم ک دیگه نیومد سراغم ؟ چطور تونست انقد راحت کنار بیاد ؟ پس من چرا نمیام؟ بعد ذهنم میگه دوست نداشته دوباره خودم میگم اگه دوسم نداشت چرا اونجوری ازم حمایت کرد بعد سرزنش میکنم خودمو و میگم حتما خودم کردم این مکالمه های ۷ ماهه من هست و بدتر اینکه میگم چی کم داشتم ک طرفم سراغمو نگرفت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش به حالتون باز مال شماها برگشتن؛ من بعد کلی زحمت و تلاش طرف جوری کنارم گذاشت ک انگار از اول نبودم ...

نه اینجوری فکر نکن 

شرایط من مثل کسی هست که یه مواد مخدر رو ترک کرده بعد پاک که شده دوباره ....

برا منم بعد دوسال برگشت فکرشو کن 

کاش اصلا برنمیگشت 

کاش خر نمیشدم باز 

شما هیچ عیبی نداری ،پسرها خیلی بی معرفت شدن 

هیچ وقت خودتو دست کم نگیر 

امیدوارم اونی که لیاقتتو داری ،سر راهت قرار بگیره عزیزم

خب ما ک خودمونو نمیشناسیم از کجا بفهمیم که تو چ مسیری بریم ک برامون‌بهتره و درسته؟

فکر میکنم با مطالعه وبلاگم به نتایج خوب برسین...

انرژی های زنانه 

نیمه تاریک وجود 

و...

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

دختر گرانبها خواستم دیگه نیام تو سایت ولی اومدم ازت بپرسم تو چهل سالگی هم میشه تغییر کردببخش تو سایت ...

سلام عزیزم 

وقت بخیر

40 سالگی خیلی خوبه ...نه برای امیدوار کردن تون نه ...چون دارم تو فامیل آدمی را که 40 سالگی رژ یم گرفت ...دوستی که 40 سالگی ازدواج کرد و 42 بچه دار شد ...

تازه 40 اوج زیبایی زن هاست 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

سلام من تاپیکاتون رو تاحدی خوندم متوجه درک عمیق تون شدم ،من حال روحیم خیلی بده شرایط بدی ام، میتونین ...

سلام به روی ماه تون ...چشم در اولین فرصت مطالعه اش میکنم و نظر میدم ...ممنون از حسن نظرتون  

وقتی پول خورد و خوراک ندار همش دعواستو باید ۱۰برابر تلاش کنی یه درصد نتیجه بگیرینمی تونی اینقدر بی ت ...

خواهش میکنم موفق باشین  

عزیزم من زندگیم حدود ۸۰درصد شبیه زندگی شما هست و خیلی روحیه خودمو باختم...میشه بگید چطور میشه کسی رو ...

داستان زندگی من شاید بتونه بهتون ایده هایی بده شایدم نتونه....دوست داشتین به وبلاگم سر بزنین و در بخش داستان زندگی، از شماره 1 مطالعه کنین  

میشه از این به بعد تاپیکهای اینچنینی زدی تگم گنید؟

این تاپیکم را باز میذارم ...احتمالا اینجا مطالبی اضافه کنم

سلام عزیزم وقت بخیر40 سالگی خیلی خوبه ...نه برای امیدوار کردن تون نه ...چون دارم تو فامیل آدمی را که ...

گلم شرمنده فقط یه سوال

من دوست دارم بیشتر سکوت کنم بیشتر مشکلاتم سر این پرحرفیمه

دلم میخواد بیشتر تنها باشم

اینجا جاش نیست

من دلی پر غم دارم

فقط دلم میخواد ساکت باشم

تنها باشم

بگم گور بابای دنیا

فقط نمی‌دونم چطور ساکت ساکت ساکت باشم

مورد شما مثل منه منم همچین تجربه ای داشتم اما با این تفاوت که بعد از اینکه تونستم به سختی بزارمش کنا ...

من به جایی رسیدم که متوجه شدم نمیشه رابطه رو درست کرد من به تنهایی نمیتونم طرف مقابل هم نمیخواد از نظرش انگار همین شکل رابطه کافی بود که برای من نبود دیدم این همه اذیت شدم ادامه پیدا کنه هم اذیت میشم پس تمومش کردم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم