2777
2789
عنوان

از فقرا پوزش میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 3080 بازدید | 119 پست

ایا با یه عذرخواهی زخم هایی که بخاطر فقر بر بدنم مانده جبران خواهد شد؟

هرگز!

پس عذر خواهی خداوند بی فایده بوده🥀

خسته از هر چی که بود،خسته از هر چی که هست🥀                  کاربر قدیمی هستم  علی یاسینیِ سابق ام  اکانتم هزار بار بی دلیل تعلیق شد  لطفا تعلیقمون نکن نی نی یار،چون این اکانت دست دو نفره  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجب یعنی منتظر باش وقتی مردی برات جبران میکنم

دستش دردنکنه یعنی فقیری که انواع گناه ها رو هم انجام داده شامل این عفو عمومی میشه؟

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پر شور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

بااین صحبت‌ها خودتون روفریب ندید ک بخواید فقیربمونید ک توقع داشته باشی  خدا ازدلتون دربیاره

همه مون بایدتلاش کنیم تاخودمون ازفقرنجات بدیم ن اینکه تنبلی کنیم بعدبندازیم گردن خدا و دلمون خوش کنیم یگ روز ازمون عذرخواهی میکنه !!!!!!!

آخه عذرخواهیش ب چه دردمیخوره!!!!!

آدمی ک نتونه خودش ازفقرنجات بده روزی هزاربار تحقیر وله میشه!

یسریاتون یچیز میگین آدم میمونه عقل سالم داشته باشین!! خدا مگه بدهکاره بهتون انقد طلبکارین ضمنا فقر که درست و باتلاش زندگی کنی و راه کج نری اطاعت کنی پاداش داره 

اینجا که نی نی سایته توش بین کاربرا فرق میذارن بیخودی تعلیق میکنن دنیای واقعی چ توقعی داری رفیق!!!   https://www.karzar.net/137702
ن عمه مون مارو آورده واسه همونم عمه بدهکاره ن خدا!!!!!!

😂😂 دلتو صاف کن نماز بخون درست میشه خدا نیازی به تو نداره با لجبازی خودتو بیشتر فرو میبری

اینجا که نی نی سایته توش بین کاربرا فرق میذارن بیخودی تعلیق میکنن دنیای واقعی چ توقعی داری رفیق!!!   https://www.karzar.net/137702
خدا به هر کس به اندازه چیزی که داده توقع داره مثلا از فقیر توقع کار خیر نداره شاید مثلا من فقیر کفر ...

مگه مال پولدار پیش فقیره؟؟؟

نگفتم خدا انتظار داره گفتم چیزی نداریم

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
یسریاتون یچیز میگین آدم میمونه عقل سالم داشته باشین!! خدا مگه بدهکاره بهتون انقد طلبکارین ضمنا فقر ک ...

اگر فرض بر این باشه خدا وجود داره و فرض بر این باشه مهربان و عادله تکلیف تبعیضی که گذاشته بین بنده هاش چی میشه؟

اگر فرض بر این باشه خدا وجود داره و فرض بر این باشه مهربان و عادله تکلیف تبعیضی که گذاشته بین بنده ه ...

خودش گفته که این دنیا برای امتحانه، اتفاقا جواب بودنش و وجود اون دنیا همینه که اگه آدما همینجوری بمیرن ناعدالتی کامله پس باید به حسابا و کاراشون رسیدگی بشه