2777
2789
ماه اول نیم سانت رشد کرد ماه دوم دو سانت از ماه سوم به بعدم یو سانت دور سرشم موقع تولد ۳۲ بوده کاسه ...

وای عزیزم اینا طبیعی هنوز خیلی کوچولو..  دور سرش اگ 2 ماه استپ کنه خطرناک شک ب میکروسفالی میکنن..  بهش ویتامین دی خارجی بده  راستش وزن گرفتع؟؟ اگ نوزاد وزن نگیره یا خیلی کم اضاف کنه دور سرش هم رشد نمیکنه شیر تو شب زیاد بهش بده

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
منظورت ویوا کیدز؟؟؟؟

اره همینه الان اسمش سرچ کردم از روی جلدش شناختم من تا 1 سالکی مرتب میدادم بعدش هم چون اپارتمان خونه مون افتاب کم بود تا دو سالکی باز چندبار میدادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دور سر بزرگ اکثرا ژنتیکه در صورتی خطرناکه که مغز جنین آب بیاره وگرنه بزرگ طبیعی مشکلی نداره پسر خواه ...

عزیزم پسر منم دور سرش موقع تولد 37 بود الانم که چهار ساله ش کله ش بزرگ ولی هوش ب دور سر نیست الان تاخیر گفتار و اینا داره

عزیزم پسر منم دور سرش موقع تولد 37 بود الانم که چهار ساله ش کله ش بزرگ ولی هوش ب دور سر نیست الان تا ...

نمیدونم انشالله که همه چیش عالی بشه آره تولد ۳۳۰۰ بود ۵ ماهگی ۷۷۰۰ ولی اصلا دیده نمیشه فک کنم چون قدش بلنده ولی تا دوتر میبینه میفهمه سرش کوچیکه نمیگم بهم نمیخونه فقط مثل یه بچه ۳ ماهه میمونه هیکلش 

2805
نمیدونم انشالله که همه چیش عالی بشه آره تولد ۳۳۰۰ بود ۵ ماهگی ۷۷۰۰ ولی اصلا دیده نمیشه فک کنم چون قد ...

دور سر خودتون و همسرتون چطور؟ کوچیک نیست