2777
2789
عنوان

خانمهایی که ماشین ظرفشویی دارند

108 بازدید | 15 پست

ماشین ظرفشویی نو چه قیمته الان اگه میگید لطفا برندش رو هم بگید🌼

و اینکه راضی هستید یا کاربردی نیست

عضو ستاد بتمنان خاموش🐈‍⬛🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تازه خریدم، بین ایرانیها پاکشوما رو تحقیق کردم خیلی تعریف کردن، 25 نفره هس، 35 میلیون خریدم

این تعداد نفر رو چطوری باید انتخاب کنیم 

من برای روزمره خودم میخوام 

من تمام خونه رو میرسم تمیز کنم الا ظرف

دیگه خجالت میکشم

این تعداد نفر رو چطوری باید انتخاب کنیم من برای روزمره خودم میخوام من تمام خونه رو میرسم تمیز کنم ال ...

خوب، هشت نفره هم موجود هس، همون ظرفشویی های رومیزی، اما 15 نفره بخر که هم روزمره به دردت میخوره هم موقع مهمونها، مثلا دوروزه روز ظرفت جمع بشه بعد بنداز داخل ماشین

نه قیمت همونه گلم گرون نخریدی، البته من دوماهه خریدم تقریبا همین قیمت بودن

کلا هر چی می خرم یکی از. اقوام میگه گرون خریدی منم با خودم میگم نکنه کلاه سرم‌گذاشتن منم پنج ماهی هست خریدم، ان‌شاءالله به خوشی استفاده کنی

کلا هر چی می خرم یکی از. اقوام میگه گرون خریدی منم با خودم میگم نکنه کلاه سرم‌گذاشتن منم پنج ماهی هس ...

نه گلم نگران نباش، قیمت همونه، اصلا قیمت نده به اقوام، بگو نمدونم، شوهرم کارت کشید، قیمت دقیق رو اطلاع ندارم، مشخص هس که حسودی میکنن، اصلا هم نگو چیزی خریدی، خودشونم دیدن قیمت پرسیدن سریع حرفو عوض کن دیگه نمیپرسن، مرسی گلم شما هم به خوشی استفاده کنین