2777
2789
عنوان

دوتا نوزاد دارم شوهرم میگه بازم بچه میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من قبل از ازدواج زوجین باید درباره تعداد بچه که میخوان و فاصله سنی شون کاملن با هم به تفاهم ب ...

اون از اول میخاست من ۴ سال بعد ک به خاست من شد بعد ۴ سال آوردیم اما حالا کوتاه نمیاد میخام قرص بخورم البته قایمکی ن ازش ترسی ندارم جلوش وایمسیم

اگه بچه می‌خوایی در کل ب نظر منم پشت هم بیار یه بار زحمت بکشی همه رو مثل من و تموم شه 

اگه کلن قصد نداری اون بحثش جداست و حتما صحبت کنید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه هات جمد وقتن من دوتا پشت هم دارم با فاصله سنی ۱۵ ماه وناخواسته دهنم سرویس شده اینقدر که اینا جیغ میزنن به صدا حساس شدم تا یکم صدا بلند باشه سردرد میگیرم عصبی میشم همش میگم کاش خدا که میخپاست بده چند سال دیگه میداد تو که نمیخوای حتما جلوگیری کن با یه روش مطمئن پنهان از شوهرت 

هر چی  سریعتر  جدا شو اون دو قلوهاتم  یکی که دوس داره  بزرگشون کنه   تا از دست مادر  بی رحمی  مثل تو راحت شن 

تو تاپیک  قبلیت  بودم گفتی دوس داری نوزادامو بزنم  🤧😤

اللهم عجل لولیک الفرج

حداقل ۳ ساله دیگ بیار میدونی بدنت چقدر داغون شده با زایمان 

عزیزم این مردا خیلی پرو هستن بنظرم من جوابشو ی بار درست بده بفکر خودت باش تو که دو تا با هم اوردی بدتره 

شوهر منم گاهی اوقات میگه ولی ن واضح منم همینجوری که واضح نمیگه باهاش بحث میکنم چون ادم داغون میشه اینا نمیفهمن 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️                        درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز 🤝🙏