2777
2789
عنوان

بیاید با همسایه هامون دعوام شده

302 بازدید | 12 پست

ما خونمونه اخر کوجه بعد پارکینگ داره ماشین میخایم بزاریم تو پارکینگ 

اما از طرفی عرض کوچه خیلی زیاد نیس بقبه همسایه ها ماشین بزارن دو طرف رد نمیشه ماشینمون 

حق با کبه الان؟؟؟ گوگل زدم میگ طبق قانون اولویت با کسی ک پارکینگ داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله دیگه. کنار کوچه که پارکینگ شخصی نیست. پس باید به نحوی باشه که مزاحمت واسه خونه های آخر کوچه نشه

نفهمن بابام گفته امشب گزاشتید مجبورم قانونی اقدام کنم ....

با دوستش وکیله صحبت کرده میگ اونا حق ندارن ماشین بزارن تگ نتونی بزاری ماشینت رو 

ده بار تا حالا گفتیم هرچی هم میگی باز کار خودشون میکنن 

باید راه برای رفتن شما بذارن دیگه

مبگن شمام بزار تو کوچه 

وقتی پارکینگ داریم چرا بزاریم؟؟؟

انقدر پرو ان ک خدا میدونه 

یکیشون انگار پارکینگ شخصی ۴ تا ماشین گزاشته تو کوچه مردک 

شکایت کنیم حالشون جا بیاد

ماهم دقیقا همینیم، کوچه باریکه جا نیست، هرصبح آواره این خونه اون خونه ایم زنگ میزنیم بیاین ماشیناتونوبردارین مابتونیم ماشینو ازپارکینگ خارج کنیم، اعصاب نمونده برامون.

نفهمن بابام گفته امشب گزاشتید مجبورم قانونی اقدام کنم ....با دوستش وکیله صحبت کرده میگ اونا حق ندارن ...

خب همون پلیس و شکایت کنید. نون و آبت رو که نمیدن بخوای تحمل کنی. فوقش یه سلام علیک تو کوچه است که اونم می‌خوام صد سال نباشه وقتی اذیت میکنن 

خب همون پلیس و شکایت کنید. نون و آبت رو که نمیدن بخوای تحمل کنی. فوقش یه سلام علیک تو کوچه است که او ...

مامانم خیلی ترسو میگ نمیشه با مردم دشمنی کرد میان ماشین خط میندازن و....

وقتی نفهمن کاری نمیشه کرد ما هزار بار از در دوستی وارد شدیم

مبگن شمام بزار تو کوچه وقتی پارکینگ داریم چرا بزاریم؟؟؟انقدر پرو ان ک خدا میدونه یکیشون انگار پارکین ...

من پرروتر هم دیدم

فکر کن طرف پشت در پارکینگ پارک می‌کرد. می‌گفتیم ما از پارکینگ استفاده می‌کنیم ماشین اینجا نذارین. می‌گفت روبروی خونه خودمه؛ اینجا سایه هست از پنجره خونمون هم ماشین معلومه. شما ماشینتو بذار سرکوچه! 

نه جای عادی! چسبیده به در پارکینگ مردم! یعنی در باز میکردی میخوردی به ماشین همسایه....

یعنی کسی که پارکینگ داره ماشین رو بذاره کلی دورتر از خونه اش؛ از پارکینگ خودش هم حق استفاده نداشته باشه. تا مردم پررو ماشینشون رو بذارن پشت در پارکینگ بقیه!