2777
2789
عنوان

بازی همصتر

160 بازدید | 24 پست

لطفا یکی منو لطف کنه جتو واضح و روشن راهنمایی کنه چطور باید توکن رو به صرافی بفروشم و تبدیل به پول کنم

اگه لینک کلیپ آموزشی هم دارید لطفا بفرستید برام

از هر کی میپرسم بلد نیست

توکن پول تو کیف مدلمه

فقط نمیدونم چطور باید به صرافی بدم و تبدیل به پول نقدش کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگن‌ایمیل میخواد

شماره حساب میخواد آره؟

عکسا واضح نبود عزیزم ممکنه آدرس سایتی که ایت عکسا هست بدی بتونم بزرگش کنم ببینم

من دو اکانت دارم چشم برا هر دو تا ک.د م.عرف شما رو میزنم

میگن‌ایمیل میخوادشماره حساب میخواد آره؟عکسا واضح نبود عزیزم ممکنه آدرس سایتی که ایت عکسا هست بدی بتو ...

بله گلم ایمیل میخواد البته همه صرافی ها 

شماره کارت برا واریز یا برداشت میخواد دیگه باید با اسم کارت ملی که وارد میکنی یکی باشخ

عزیزم من اینو از یجا ذخیره کردم الان پیدا نمیکنم اما در کل اگه مشکلی پداشتی جاییشو نفهمیدی بیا بپرس بگم بهت

بله گلم ایمیل میخواد البته همه صرافی ها شماره کارت برا واریز یا برداشت میخواد دیگه باید با اسم کارت ...

مرسی گلم الان ارور داد حالا تا امشب یا فردا باز سعیمو  میکنم اگه باز به مشکل خوردم باز مزاحمت میشم  ازت راهنمایی میگیرم 

مرسی گلم الان ارور داد حالا تا امشب یا فردا باز سعیمو میکنم اگه باز به مشکل خوردم باز مزاحمت میشم ...

فدات اگه تونکیپرت ارور داد برو بروزرسانی کن از گوگل پلی دیروز اولش برا من کلا ارور میداد بروز کردم اومدم بار اول شد