2777
2789

بچها من کلاس زبان میرم و کوییز میگیرن ازمون 

مثلا بعد چهار روز از عمل یکم درس بخونم در حد ۱ ساعت یا مثلا برم سرکلاس تخته رو ببینم مشکلی پیش نمیاد ؟ 

راحتم یعنی واسه خوندن یا چشمام اذیته ؟ 

بعد عمل کلا چطور گذشت براتون 

دوستان فقط فمتولیزیک با لازک و prk  متفاوته لطفا فقط کسایی که فمتو کردن بگن من دقیق بفهمم چجوریه 

ممنونم

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره میتونی بخونی و بری ولی از من نصیحت تا ی هفته دائم شب و روز چه تو خونه چه بیرون خونه ، عینک آفتاب ...

مرسیی عزیزم شما فمتو کردی راضی هستی ؟ نمره جشمات چند بوده الان دیدت اوکیه ؟؟ 

مثلا بعد چند روز دیدم کامل میشه 

ببخشید تروخدا سوالم زیاد شدا من استرس دارم میمیرم

2805
مرسیی عزیزم شما فمتو کردی راضی هستی ؟ نمره جشمات چند بوده الان دیدت اوکیه ؟؟ مثلا بعد چند روز دیدم ک ...

چهار سال پیش بیمارستان نور تهران فمتو کردم همه چیشون عالی بود بعد عمل هم مرتب عینک آفتابی میزدم قطره هامو استفاده می‌کردم الان خداروشکر نسبت به قبل بهتره 

چشام خیلی ضعیف بودن چندین سال عینک میزدم 

مرسیی عزیزم شما فمتو کردی راضی هستی ؟ نمره جشمات چند بوده الان دیدت اوکیه ؟؟ مثلا بعد چند روز دیدم ک ...

استرس چی رو داری😅 عملش خیلی راحته دو دقیقه هم نمیشه و سریع ، البته من نور عمل کردم شما رو نمیدونم

استرس چی رو داری😅 عملش خیلی راحته دو دقیقه هم نمیشه و سریع ، البته من نور عمل کردم شما رو نمیدونم

اره منم میخوام نور عمل کنم 

مرسی عزیزم 😅 نمیدونم اخه تا حالا اتاق عمل نرفتم میترسم 

مرسی عزیزم 

چهار سال پیش بیمارستان نور تهران فمتو کردم همه چیشون عالی بود بعد عمل هم مرتب عینک آفتابی میزدم قطره ...

منم خیلی،ضعیفه نمره جشمم ۵ هستش 

یعنی میگم بعد یه هفته دیدم کامل میشه ؟

اره منم میخوام نور عمل کنم مرسی عزیزم 😅 نمیدونم اخه تا حالا اتاق عمل نرفتم میترسم مرسی عزیزم

خب اگه نوره پس خیالت راحت راحت باشه همه چیشون عالیه خدایی ، عملش دو دقیقه طول نمی‌کشه دردی هم نداری فقط موقعی که نور قرمز به چشات میزنه بوی سوختگی به مشامت میاد و دو دقیقه تحمل کن پلک نزن 😁

منم خیلی،ضعیفه نمره جشمم ۵ هستش یعنی میگم بعد یه هفته دیدم کامل میشه ؟

اصلا وقتی از تخت پا میشی میتونی کامل کامل ببینی منتها چون آبریزش چشم میگیری یکم دیدت تاره وگرنه در جا دیدت اوکی میشه،  آبریزش هم ممکنه چند ساعت تا چند روز طول بکشه فقط باید حواست جمع باشه تا سه روز اول حموم نری و اصلا هیچ نوری به چشات نخوره ن نور چراغ ن نور گوشی ن آفتابی،  باید مرتب شب و روز عینک بزنی ، تا دو ماه هم اشک مصنوعی ميزنی تا چشات خشک نشن ، گرمیجات نخور ، آرایش نکن ، کلا نکته ی مهم این عمل در اصل ، مراقبت های بعد لیزره

خب اگه نوره پس خیالت راحت راحت باشه همه چیشون عالیه خدایی ، عملش دو دقیقه طول نمی‌کشه دردی هم نداری ...

مرسیی دعا کن خوب پیش بره راحت شم🥹🥹❤️

اصلا وقتی از تخت پا میشی میتونی کامل کامل ببینی منتها چون آبریزش چشم میگیری یکم دیدت تاره وگرنه در ج ...

مرسییی عزیزم ببخشید واقها زحمت کشیدی یه عالمه ازت سوال پرسیدم واقعا ممنونم ازت ❤️❤️❤️❤️❤️