2777
2789

پسر من ده ماهشه ولی دوسه روزه لب به شیر نمیزنه قبلا هم تو خواب میخورد ولی الان تو خواب هم نمیخوره من چیکار کنم کسی شرتیطش مثل من بوده کمکم کنید چشم روهم نذاشتم دوروزه🥺😭😭😭

رفلاکس داره

گلوش سوخته درد میگیره

دارو و غذا چی میدی بهش

وزنگیریش چطوره

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه غذا میخوره جای نگرانی نیست. دکتر پسر من میگه دیگه از ۸-۹ ماهگی غذا باید منبع اصلی تغذیه باشه. پسر منم سه ماهش بود شیر نمیخورد. چهار ماهگی که بردم دکتر گفتم توی بیداری شیر نمیخوره گفت خب غذا بده.

دختر منم شش ماهشع بیشتر از یک ماهه که تو خواب فقط میخوره میترسم دیگه تو خوابم نخوره به بچه ت غذا بیش ...

بچه شمام رفلاکس داره

کمکی رو شروع کن دیگه

فقط حواست باشه یکی یکی بدی ببینی حساسیت داره یانه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
رفلاکس دارهگلوش سوخته درد میگیرهدارو و غذا چی میدی بهشوزنگیریش چطوره

الان ۱۰ ماهشه ۹۵۰۰ وزنش ولی اخه شیر تا یه سالگی باید بخوره چی بدم دکترم میبرم انگار ن انگار

الان ۱۰ ماهشه ۹۵۰۰ وزنش ولی اخه شیر تا یه سالگی باید بخوره چی بدم دکترم میبرم انگار ن انگار

وزنگیریش که خوبه

یعنی خوراکی هیچی نمیخوره؟؟