2777
2789

دیروز استادمون گفت کی کتاب میخونه من عین خرها دستمو آوردم تا نیمه بالا بعد  مثل این ک کسی نیاورده بود بالا گفت مرسی از این همه صداقت منم برداشتم گفتم استاد مال من بالا بود 

اینم نه گذاشت نه برداشت گفت در حال حاضر چه کتابی میخونی گفتم فلان کتاب تازه با خودمم آوردم اینم گفت بیا بالا برامون چند تا کتاب معرفی کن بهمون 

چند تا اسم کتاب گفتم می‌گفت توضیح بده ولی من نتونستم توضیح بدم خاک تو سرم خاک برسرم این همه کتاب میخونم الکیه یعنی ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آلزایمر عزیزم 😂

شوخی میکنم جدی نکته کتاب خوندن اینه ک تو یه دفتر داشته باشی اون نکات قشنگ اون درس های ک از هر کتابی ک میگیری تویی اون دفتر بنویسی هم یادت میمونه هم یه دفتر از نکات مثبت برات جمع میشه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

منم یمدت رفتم روی مود کتاب خوندن. بعد چند هفته دیدم یادم نمیاد چی خوندم ۹۰ درصد مطالبش یادم رفته😂 خیلی وقته کتاب نخوندم موقه بیکاری شاید پادکست گوش بدم اونم شاید. به من بیشتر از کتاب خوندن، الگو گرفتن از ادمای موفق و مورد پسندم بود که باعث پیشرفتم میشه. مثلا کارافرینا و ... 

برای حاجت روایی خودمو خودت یه صلوات بفرس❤ کاربری دست دونفره