2777
2789

دوستان عزیز, همراهان خوب نی نی سایت، کاربران فهیم و دقیق ما، احتمالا شما هم متوجه شده‌اید که از دیروز، یکی از وبسایت‌های خبری با اهداف نامعلوم ، اقدام به انتشار مطالبی سرشار از توهین و تهمت به مدیران ، مسئولان و کارشناسان دلسوز و متعهد  نی نی‌ سایت و از همه مهمتر شما کاربران عزیز سایت کرده است. می‌دانیم که این موضوع خشم شما را برانگیخته و آزرده‌تان کرده است. ما هم با ابراز تاسف برای عملکرد سایتی که در رسالت خود به بیراهه رفته و دست به اعمال غیراخلاقی و توهین‌آمیز زده و با  آرزوی هدایت سایت مزبور، دست به انتشار جوابیه‌ای زده ایم که  برای اطلاع از آن می‌توانید به لینک مراجعه کنید ممنونیم که همراه ما بودید و هستید. به دوستانی که اظهار نگرانی کردند می‌گوییم که هیچ جای نگرانی نیست. نی نی سایت به فعالیت خود مثل همیشه  ادامه می‌دهد، چون میداند رسالتی بزرگ در قبال شما کاربران وفادار دارد. نی نی سایت از شما می‌خواهد به فعالیت خود در سایت مانند قبل ادامه دهید و همراهی‌تان را با ما دریغ نکنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم خانم تهرانی

این حسودی ها و دشمنی ها نشونه موفقیت نی نی سایت

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه
2805

ممنون بابت جوابیه و دفاع از کاربرانتون امیدواریم اگه امکانش هست به صورت جدی این توهین بررسی بشه  از طرق قانونی 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

ممنون نی نی یار جون

من واقعا از دیشب داشتم حرص میخوردم

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
2810