2777
2789
عنوان

منابع کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 25 پست
اها پس فیزیک میکرو میخرم. شیمی هم جامع هست ؟مشاور هم ندارم خودم همینجور تصمبم دارم از پایه دهم پیش ...

شیمی دهم، یازدهم و دوازدهم جدا جدا هست، هر کدوم یک کتاب هستن به جز دوازدهمش که دو تا کتابه.

وجود مشاور الزامی نیست ولی خب اگر کسی راه رو بلد نباشه، تسهیل گر میتونه باشه براش.

برنامه آزمون قلمچی و ماز یکیه(فقط ماز پنجشنبه و قلمچی جمعست)، اون برنامه رو حتما دانلود کنید و مطابق با اون پیش برید تا هدف های مشخصی رو در بازه های زمانی خاص داشته باشید(سعی کنید هر دوتاش رو بزنید تا با ایده های طراح های مختلف اشنا بشید)، برنامتون منعطف و دقیق باشه و سعی کنید تحت هر شرایطی بهش پایبند باشید. اگر نمرات نهاییتون هم کمه، ترمیم کنید و برای یازدهم هم که حتما باید در امتحانات نهایی شرکت کنید. نهایی ها رو از الان خیلی جدی بگیرید.

موفق میشید ان شاء الله.

دانشجو پزشکی
شیمی دهم، یازدهم و دوازدهم جدا جدا هست، هر کدوم یک کتاب هستن به جز دوازدهمش که دو تا کتابه.وجود مشاو ...

ببخشید این برنامه  قلم چی و ماز رو از کجا دانلود کنم من فکر میکنم مشکلم همین ازمون ندادن بود که پارسال قبول نشدم.اره ترمیم باید انجام بدم ان شاءالله

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم، من سال ۱۴۰۰ قبول شدم.هزینه آزمون ماز رو میدونم که الان با مالیات و... حدود ۳۹۰۰ هست.سای ...

واقعالطف کردین نمیدونستم از کجا دانلود کنم چون پول نداشتم شرکت کنم .حالا یه سوال اگه تو خونه ازمون بزنیم خوبه ؟ 

ببخشید این برنامه قلم چی و ماز رو از کجا دانلود کنم من فکر میکنم مشکلم همین ازمون ندادن بود که پارس ...

داخل سایتشون هست، برنامه هاشون یکیه ولی اگر خواستید؛ ماز https://biomaze.ir/schedule و قلمچی https://www.kanoon.ir/Barname/42

آزمون دادن و تحلیل درستش خیلی مهمه.

ان شاء الله موفق باشید.

دانشجو پزشکی
واقعالطف کردین نمیدونستم از کجا دانلود کنم چون پول نداشتم شرکت کنم .حالا یه سوال اگه تو خونه ازمون ب ...

خواهش میکنم. آزمون دادن در کل خیلی خوبه ولی اگر میتونستید حداقل در یکی از آزمون ها به صورت رسمی ثبت نام کنید، بهتر میشد ولی خب اگر امکانش نیست براتون، داخل خونه آزمون های مختلف رو بزنید(سر ساعت مشخص و...) و خوب تحلیلش کنید.

دانشجو پزشکی