2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه دوساله دارن میان

93 بازدید | 8 پست

مامانا دخترم دوماه مونده دوسالش بشه رسما منو روانی کرده توخونه گریه میکنه بیرون نمیمونه یه مهمونی نمیتونم برم فوقالعاده شیطونه همش باید دنبالش بدوم ؛جدیدا یاد گرفته لباساشو  تمام درمیاره  مدام پوشکشو باز میکنه رو زمین دستشویی میکنه امتحانی قبلن دو روز از پوشک برش داشتم چند بار همکاری کرد چند بار نه تو دستشویی کارشو انجام نمیداد بیرون فرش رو نجس میکرد دیگه نمیدونم چی کنم چند بار عصبی شدم زدمش 

بهت حق میدم عصبانی باشی ولی به این فک کن تو تنها پناه دخترتی دخترت الان درکی از اطراف نداره فقط به هرچیزی ک واکنش شدید نشون بدی علاقه مند میشه پس با بیخیالی طی کردن از سرش بنداز عادتشو 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
بهت حق میدم عصبانی باشی ولی به این فک کن تو تنها پناه دخترتی دخترت الان درکی از اطراف نداره فقط به ه ...

خیلی افسرده شدم دوستش دارم اما بخاطر خیلی جاها نمیرم بیشتر وقتا خونم؛چند بار با زبون خوش حرف زدم انگار نه انگار 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی افسرده شدم دوستش دارم اما بخاطر خیلی جاها نمیرم بیشتر وقتا خونم؛چند بار با زبون خوش حرف زدم انگ ...

بچه نمیفهمه کاملا درکت میکنم پسرم کوچیکه البته ها ده ماهشه ولی بی نهایت شیطون و زبون نفهم اصلا بند نمیشه یجا ... ادم مجبوره تحمل کنه راهی نداری واقعا باهاش بتری کن تخلیه انرژی بشه شاید کمتر شیطونی کرد

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
بچه نمیفهمه کاملا درکت میکنم پسرم کوچیکه البته ها ده ماهشه ولی بی نهایت شیطون و زبون نفهم اصلا بند ن ...

ممنون عزیزم خدا حفظش کنه ؛باز ده ماهه خیلی بهتره راه میفتن دیگه اصلن نمیشه کنترلشون کرد من واقعیتش زیاد اعصابم نمیکشه باهاش بازی کنم کوتاهی میکنم تو این مورد

ممنون عزیزم خدا حفظش کنه ؛باز ده ماهه خیلی بهتره راه میفتن دیگه اصلن نمیشه کنترلشون کرد من واقعیتش ز ...

ما اطرافمون همه بچه ها مثل بچه شما هستن اکثرا بیش فعالی شدید دارن و غیر قابل کنترل واقعا اعصاب فولادی میخاد بیشتر با بازی و سرگرمی باید متمرکزشون کنین که هیجان زده نشن اخر شبا باید بازی های اروم انجام بدن شکلات و نوشابه قند شکر باید حذف یا کم بشه خیلی نکات هست که میتونه کمک کنن

ما اطرافمون همه بچه ها مثل بچه شما هستن اکثرا بیش فعالی شدید دارن و غیر قابل کنترل واقعا اعصاب فولاد ...

مرسی عزیزم؛اره بچه های الان اصلن اعجوبه ان؛انقدر که شیطونن؛متاسفانه منم روحیه ام خوب نیست باید بیشتر از لین به بعد باهاش وقت بزارم خداکنه که این اخلاقاشوترک کنه