2777
2789
عنوان

نوه و مادرشوهر

167 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها کمکم کنید دخترم 2 سالشه هروقت میرفتم خونه مادرشوهرم وقتی بغلش میکردن میزاشتنش زمین بدو بدو میومد بغل خودم زیاد سمت مادرشوهرم نمیرفت هی میومد سمت خودم ولی اللن دو روزه فرق کرده مادرشوهرم بغل پا میکنه سریع میره جاش من ناراحت میشم همش میگم نکنه از من دخترم زیاد خوشش نمیاد چکارکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم همه بچه ها پدربزرگ مادربزرگاشونو دوست دارن 

چه بسا از یه سنی تا یه سن بیشتر دوسشون دارن

به این چیزا فکر نکن و خوشحال باش که دخترت مادربزرگ خوبی داره🤍

قشنگای مامان من هرکاری میکنم برای آینده شماست🤍 شما فقط یبار زندگی میکنید دلم میخواد شاد و سرزنده باشید. هر تصمیمی بگیرید و هرجوری باشید مامان عاشقانه دوستون داره❤️ برای دخترای قشنگم هلن و هانا❤️❤️❤️
خب چرا اخلاق دخترم یکدفعه تغییرکرد

میگم که

از یه سن تا یه سنی بچه ها عاشق مادربزرگ پدربزرگشون میشن

قشنگای مامان من هرکاری میکنم برای آینده شماست🤍 شما فقط یبار زندگی میکنید دلم میخواد شاد و سرزنده باشید. هر تصمیمی بگیرید و هرجوری باشید مامان عاشقانه دوستون داره❤️ برای دخترای قشنگم هلن و هانا❤️❤️❤️
عزیزم همه بچه ها پدربزرگ مادربزرگاشونو دوست دارن چه بسا از یه سنی تا یه سن بیشتر دوسشون دارنبه این چ ...

دقیقا درسته 

خیلی هم رفت و امد های خانوادگی روی روحیات بچه موثره اگر خانواده خوبی باشن بچه ها دورشون که شلوغ باشه روحیه شادتر و اجتماعی تری دارن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دقیقا درسته خیلی هم رفت و امد های خانوادگی روی روحیات بچه موثره اگر خانواده خوبی باشن بچه ها دورشون ...

بله دقیقا🤍

منم یه مادربزرگم خدایی نوه هامو بیشتر از جونم دوست دارم واونام منو دوست دارن وقتی همو میبینیم عین فیلم هندی چند دقیقه سفت همدیگه رو بغل می کنیم 

باور کنید اون لحظه بهترین حس دنیا رو دارم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔